| SuntFataInPlm a întrebat:

Cum iti dai seama ca un baiat te place?
Desi nu ai vorbit IN VIATA TA cu el, bine, mi-a zis o data scuze ca ne-am lovit din greseala, doar atat. Deci, cum iti dai seama?
Nu raspundeti cu "Intreaba-l" sau vorbeste cu el, nu am curajul sa vorbesc cu el... Si mai e un motiv, daca nu avem de ce lucruri sa vorbim? Ar fi stanjenitor, mie imi place sa cunosc persoane pentru ca asa e scris de dumnezeu, ca trebuie sa le am in viata mea. Si mai e motivul ca nu am cum cand si unde sa ma duc la el sa-l bag in seama. Il vad doar la scoala, si sta cu prieteni lui mereu.
Nici nu se uita la mine cand sta cu aia, dar cand nu mai sta cu aia se uita la mine, de ce?! Nu inteleg
Please help me
Dau funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Comporta-te de asa maniera incat din gesturile, sau fizionomia fetei tale sa-i dai de inteles ca l-ai remarcat si ca nu iti este indiferent. Daca este interesat de tine iti va da de inteles, asta in cazul in care "aia" de care amintesti nu-l subjuga total. Din moment ce ""se uita la mine"" ar fi indicat sa te comporti cu mai multa dezinvoltura, chiar cu tupeu.

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Dacă e isteț și te place, o să afli curând.

| Dariusuu a răspuns:

Nu îţi poţi da seama dacă tu nici măcar n-ai tupeu să-i spui un bună.
Acum pe bune? Crezi că o să vină el la tine să te ţină la discuţii siropoase?

Eu zic să-ţi faci tupeu şi să-l bagi în seamă cumva sau uită-l.

| Lawliet14 a răspuns:

Pai totusi te-ai lovit cu el din greseala, asa ca puteai atunci sa-ti bagi in traista. happy

| SuntFataInPlm explică (pentru Lawliet14):

Pai... Nu pot, intelege, ca el plecase, a intrat in mine pentru ca alerga pe hol, si eu m-am pus mai in fata lui, a fost din greseala nu l-am vazut, m-a lovit cu umarul lui la umar, si a plecat dupa ce a spus scuze

| Mihai0015 a răspuns:

Cea mai stupida intrebare:''Cum imi dau seama ca un baiat ma place''. Vorbeste cu el, baga-l in seama si pana la urma, poate, o sa-ti spuna.