De obicei eu sunt timid cateodata. nu iti vei da seama ca te place pentru ca de aia e timid, nu stie sa se exprime. fi atenta la privirea lui, de obicei ea il da de goldaca se uita dupa tine, subtil. poate fi un semn ca te place, nu te astepta sa te bage in seama, daca tie iti place de el, fa primul pas. stiu ca voi fetele nu faceti asta.dar incearca
Atunci cand o persoana te place, indiferent daca este timid sau nu. sentimentele sunt aceleasi, poate chiar mai puternice la cei timizi, daca intr-adevar te place o sa gaseasca diverse moduri sa iti arate, spre exemplu se uita lung la tine, se poarta frumos cu tine, incearca sa iasa in evidenta. are grija sa faca ceea ce tie ti-ar putea distrage atentia, isi alege cuvintele cu grija. daca si tu il placi, nu ezita sa te bagi in seama si sa ii arati acest lucru, daca el nu poate sa zica, ajuta-l tu :* sper ca te-am ajutat.
Eu sunt o persoana timida, si ca sa fac o fata sa ma observe, ma uit la ea pe ascuns, iar cand ma vede, "bag ochii in pamant"(si asa ma fac rosu si incerc sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic), incerc sa intru in "lumea" ei, sa ma apropii fara sa stie, apoi sa o surprind! de cele mai multe ori am fost vazut drept un ciudat facand asta(am fost refuzat), dar mno, asa sunt eu, si nu as vrea sa ma schimb!
Nu ai de ce sa te schimbi pentru o persoana te accepta asa cum esti daca te ''iubeste'' Nu mi te imaginez timidd DELOCC
Nu am nu vezi ca nu scrie 'DAU FUNDA'
zuzu333333_4283 întreabă: