| maraan a întrebat:

Cum iti dai seama ca un baiat vrea sa isi bata joc de tine sau sa te foloseasca?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De cate ori iti cere ceva, te intrebi ce ar avea de castigat el din asta si ce ai avea tu de pierdut.
Pe scurt, draga mea, iti folosesti si capul, nu numai inima.

| RAY a răspuns:

As vrea sa spun ca noi oamenii mereu ne folosim uni de alti sa ne satisfacem ceea ce ne dorim desi a te folosi nu inseamna bataie de joc e altceva e ceva normal, acuma cu bataia de joc e greu pentru ca uni joaca teatru foarte bine, uni vor rapid sex desi rational cam sti ca dupa te va lasa, deci daca te duce mintea sunt sanse sasi dai seama un pic de paranoia nu strica deci nu crede nimic pana nu te convingi prin dovezi de el

| neutrino a răspuns:

Te rog sa ne spui care este diferenta! Stii ce inseamna in mod popular, ca un baiat si-a batut joc de o fata? Adica, este acelasi lucru: sa te foloseasca...

| Chimied a răspuns:

Probabil iti cere sa faceti dragoste prea devreme. E oricum e acelasi lucru.
Ceau, ai grija!

| Silenz a răspuns:

Daca te pune sa ii faci sex oral atat lui, cat si prietenilor lui

| ruxyycriss44 a răspuns:

Buna! happy depinde despre ce baiat e vorba happy daca este un amic sau prieten obisnuit o sa iti dai seama destul de usor prin felul in care se comporta cu tine happy adica daca te beaga in seama sau se comporta dragut doar ca sa iti ceara ceva happy. Daca este vorba de iubit, atunci este mai complicat... De multe ori incearca sa te pipaie sau sa iti ceara chestii indecente prea devrem... sau ar mai fi o varianta sa fie cu tine doar pentru a face alta fata geloasa, caz in care te cam ignora. Sper ca te-am ajutat!

| maraan explică (pentru ruxyycriss44):

Pai ma cam alinta pe nume si imi zambeste eu sunt cam timida cand el vorbeste cu mine mi- a lu-at si apararea.Dar problema este varsta dintre noi doi.

| Cristian_Marin_1999 a răspuns:

laughingnu iti dai seama ca un baiat te foloseste atunci cand iti cere in continu bani? A da si vezi ca daca un baiat e super romantic e ceva putred la misloc