anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti dai seama cand un baiat te place? cand stau afara cu el se uita la mine, dar statea mai mereu k o fosta prt a mea, l-am intrebat de vreo3 ori daca vrea sa stea cu mine sh a zis ca da, dar cand l-am intrebat a treia oara a zis ca nu stie.si cand ma vede sh e si fata aia sta cu ea dar se tot uita la mine ce brea sa dem?sadcrying

47 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ce sadic ii baiatu asta, imi place. Il felicit laughing
Mai... vrea sa-i pici la piciioare intr-un fel, dar... nu fa prostia asta.

| Parintele a răspuns:

Cred ca vrea sa te supere sa te faca geloasa...

| JokKer a răspuns:

Stii, la mine e tot asa, si asta ma enerveaza, ce nu poate sa vie linga mine? e enervant, te inteleg, dar stii, baietii sunt asa, cu una comunica cu alta sta ...cred ca ar trebui sa nu atingi tema ca sa se aseze cu tine sau altceva. Comunicati ca prieteni, intreaba-l cum la el? ce nou. cum cu parintii are animale de casa are frate sau sora sapoi povestestei tu despre tine si stai linga el iar daca girafa aia de fata se baga fai loc. Intreab-o si pe ea.

| crystynuta20 a răspuns:

Mai bine nu/l baga in seama chiar daca iti place de el.aceeasi faza mi/a facut si mie un baiat. mi. a zis sa iesim amandoi in oras.vazand ca nu ma\i suna, l/am sunat eu si mi/a zis s/olasam pe alta data.deci a vrut sa vada daca/i cad la picioare. tu nu fa la fel ca mine. pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact ce au spus si ceilalti, ca un copil rugat de o persoana cu bomboane sau ciocolata, prima data este normal sa refuze din poiltete, iar dupa ce a fost rugat spera sa mai fie rugat o data, asa si cu el, nu este atras d prietena ta, iar daca u esti mai draguta ca ea o sa deduci d la sine k este atras de tine, tu nu ai jucat bine daca a spus d 2 ori da d k l-ai intr si a 3-a oara, el asteapta a 4-a oara... iti poti da seama daca este indragostit d tine dupa gesturi, eu nu sunt la fel d norocoasa, el nu inccearca sa ma faca geloasa, ma priveste atent, dar cred ca este timid, nu stiu ca sa cred... succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acelasi lucru mi s a intamplat si mie... daca vrei sa l faci sa te placa fi tu originala date pe langa el si incearca sa indepartezi pe acea fatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu poate vrea sa sa te faca geloasa
nu stiu ce sa iti spun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te simpatizeaza dar nu e sigur pe el si poate crede ca tie nu prea iti place de el, la asta te-ai gandit? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum iti dai seama ca un baiat te place? Cand il chem in oras zice ca iese in oras...pe prietena mea cea mai buna o suna tot timpul inainte sa ma sune pe mine... iar cand ea eu zis ca eu il plac el a zis DA...HAI CA O SUN PE EA...si ma sunatat...in acea zii plangeam pentru ca el a zis ca o prietena foarte buna de-a mea e DRAGUTZA... dar imi facea avansuri la telefon a zis ca o sa ma sarute... daca ii fac cunostintza cu aia...si daca vine in excursie cu mine o sa dormim doar eu cu el intr-o camera... El are prietena... dar eu il plac la nebunie...DECI CE SA CRED? MA PLACE SAU NU?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei sa o faci geloasa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este indecis poate, sau nu sti ce sentimante are fata de tine sau ii e rusine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as zice sa nu te mai uiti la el iar daca nu poti fi alaturi de el acum cand nu are nevoie de tine iar cand va avea intoarcei spatele.multor persoane li sau intamplat acelasi lucru cum de altfel mi s-a intamplat si mie. dar decat ca eu am fost cu el inainte apoi sa cuplat cu prietena mea. dar acum cand ne intalneste pe amandoua sta cu ea dar se uita la amandoua. FETELOR CAUTATI UNU CARE SA VA MERITE.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuh fii proasta nuh te lasa intimidata cand is in preasma uh atunci simtete mai kk pai poate vrea sa te faca geloasa sau ceva de genu poate cuh aia ii asa...de ochii lumi daca te mai priveste si in ochii cand il privesti atunci sigur cuh aia nu-i nimic el asteapta sa faci tu primul pas crede-ma nuh fii proasta las pe el ...sa nuh faci prostia asta sa faci primul pas chiar asta asteapta nuh mai insista va crede ca esti disperata te cauta el intr-un final sih cel mai important nu-i fa jocu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt sigura ca vrea sa te faca geloasa, mai da-i timp ca sa se obisnuieasca cu relatiile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai si mie mi se intampla...doar ca la mine e putin diferit:tipul ma priveste, imi zambeste, imi face cu ochiul... dar nu ne cunoastem... oare ma place?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil ar fi mai bine sa nul mai cauti pana nu te cauta el pe tine pentru ca el crede ca tu nu poti trai fara el... e mai bine sa nul mai cauti si asa iti dai seama daca te place si daca ii pasa de tine daca te cauta sau nu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca vrea sa te faca geloasa... si sa vada daca tu chiar ti la el...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plac pe cineva si as vrea sa stiu daca el ma place, cind venim impreuna de la scoala se uita fix in ochi mei si imi zimceste. Acesta este un semn ca ma place?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sar putea sa vrea sa te faca geloasa ca sa fie sigur ca il placi si sa-ti arate ce ai pierde daca nu ai fi cu el...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai dupa mine inseamna ca te place si ca vrea doar sa te faca geloasa cu fata aia tu sa vorbesti cu el si sa te comporti ca si cum ati fi prieteni nu te baga in seama sa nu faci tu primul pas asteapta daca intr-adevar e indragostit de tine si ar vedea ca nu-l bagi in seama s-ar baga el in seama cu u.nu stiu, parerea mea, asa a fost si cu mine o prietena de-a mea il tot intreba pe unu daca ma place si el mereu spunea,, nu stiu", nici eu nu stiu ce vrea sa dem, dar ce sa fac, nu dau semne de disperarecrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mirela.waiting...ai ajuns sa te plangi pe siteuri...adytza nu te mai place de mult.si nici nu tea placut.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bate joc de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ORIBIL MIE IMI PLACE DE UNU SI ZICE CA ARE PRIETENA, PE cand prietena mea cea mai buna zice: stai flex ca el zice asta doar cand ii place de o fata. Dar a zis ca ma place ce ma fac?sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te inteleg, si eu trec printr-o situatie de asta, fal gelos cu un alt baiat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceau nul mai baga in seama ca vrea doar sa te faca sa suferi.sti ce poti face? ar trebui sa te inbraci in cele mai cool haine pe care le ai, si cand iese afara cheama un baiat cu care te intelegi tu bine stai cu el si nul baga in seama atunci se va indragosti automat de tine asta ar fi sa-l faci gelos, e alegerea ta taca vrei sa folosesti ce ti-am zis e bine ceau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa-ti spuna in fata sau la telefon

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cred ca vrea sa te faca geloasa ca sa vada daca tu il iubesti cu adevarat si cu prietena ta sta poate la bascalie ca sa te faca geloasa! dar tu nu da importanta fiii tare succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. mie mi-a placut de un baiat si ce sa-i faci ii cam timid.insa e super mumos love struck.eu i-am zis pe mess ca sa nu-mi mai fie rusine.si surpriza o zis ca nu ma place. i-am zis ca si sa ramanem prieteni.ASTA-I VIata! nu dispera. a da si cred ca vrea sa vada daca il placi cu adevarat sau e doar o atractie trecatoare. Fa-ti curaj fato fii tare kiss kiss love struck happy :d :p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii place de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ajutati-ma si pe mine! am o problema. un baiat se holbeaza la mine fara ca eu sa-l vad... iar toti ceilalti imi spun ca poate ii place de mine. nu stiu ce sa cred crying