Eu zic sa nu il bagi in seama ca toti baieti cred ca ei controleaza totaul ...au ce isi doresc. pot sa faca fetele sa se indragosteasca de eii.cred ca isi pot bate joc de noi as cand au ei cheff! eu zic sa nu il mai bagi in seama sa creada ca poti trai si fara el. aaaa si baietilor nu l-e plac fetele insistemnte! lasa-l sa se indragosteasca el de tine! si cand vine la tine nu-l baga in seama rasp scurt la intrebar! daca te intr ce facii rasp scurt.bine! da u sa nu il mai intrebi nimic pleaca de acolo! daca nu vb cu el o sa is doreasca chestia asta si o sa te tot streseze!
Cred ca te place
si eu am trecut prin ceva asemanator...
fostul' meu prieten sa impacat cu o alta fata doar ca sa ma fac geloasa dar cand ne-am impacat a zis ca tot pe mine ma placea, dar pana la urama mi-am dat seama ca nu el e alesu'ncred ca si baiatul de care iti place tie vrea sa te faca geloasa, dar asta nu-i bine. OK asta e parerea mea...asculta-ti inima:X
Poate ca vrea sa te faca geloasa, sa para ca nu ii mai place de tine dar el tot pe tine te place.Credema mi-s-a intamplat. poatr sa iti zic la tel, pe mess ca nu te mai place sa iti arunce vorbe urate dar at cand te vrde e tocmai invers at tu estu cea mai frumi pentru el.CREDEMA ASA E. MI-SA INTAMPLAT SI MIE:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Buna! sunt andreea imi place de un baiat de la mine din clasa dar mi-e rusine sa ii zic. in schimb alta fata i-a zis deja ca ii place de el. sta cu o banca mai in spate si se uita mereu la mine. cand am stat afara cu el doar noi doi se uita la mine foarte atent si tot vorbea cu mine si se apropia de mine. totmereu vine la mine la banca si vorbeste cu mine. ce credeti ca inseamna? ar trebui sa ii spun ca imi place de el?
Eu cred ca desii el nu iti acorda atentie totusi ar putea simtii ceva pentru tine, acum depinde si de caracterul lui daca e de treaba sau nu, sigur te face sa te indragostesti de el sa iti strici reputatia sa il intrebi daca ar vera sa fie prietenul tau iar aceasta tu fiind fata si apoi el sa nu te mai bage in seama decat atunci cand e singur si nu are companie placut iar tu esti doar o "roata dde rezerva" pentru el, eu te'as sfatuii s ail tratezi cu indiferenta si vei vedea pe parcurs ca timpul le rezolva pe toate!
Eu cred ca vrea sa te faca geloasa. Dar un sfat nu-i da multa atentie si mie mi s-a intamplat si stiu cum ee!
Platestei cu aceeasi moneda, cand vezi ca el sta cu o fata aia gaseste si uh un prieten de al lui si stai langa el chiar daca nu-ti place asa la vrajeala sa vezi cum reactioneaza
Poiii eu am o situatie mai dificila! o prietena de amea a sps ca o sa-l intrebe pe baiatul care imi place mie daca si el simte acelasi lucru! si din nefericire pentru mine a sps NUUUU ( adica nu-i place de mine) dar mai exista baieti pe lumea asta asa ca...) ( a da si la intrebarea ta!, pai eu zic ca nu te place pe tine doar te foloseste pentru ca din moment ce ajti numai thu cu el nu are ce fake si vb cu tine si cand vine pr ta nu te mai baga in seama, si inca ceva nu stresa baietii pentru ca nu le place! asta-i parerea mea si crede-ma sunt avansata in chestia asta, dar iti zic nu suferi dupa baieti pentru ca-s niste ticalosi)