Dupa unele semne, greturi, ameteli, oboseala, pofta mai mare de somn. Daca chiar vrei sa fi sigura ca esti sau nu fa un test de sarcina.
Daca ai simptomele specifice(greturi, ameteli, dureri de burta, durerea sanilor, etc) iti faci un test de sarcina, mai departe vorbesti cu parinti daca esti minora.
Simptomele astea nu sunt tocmai corecte, pot aparea si din alte cauze.cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina( eu cand am avut problema asta, mi-am luat 2 de la firme diferite). nu sunt scumpe si nu iti fie rusine sa cumperi. poti, de asemenea sa mergi la un consult la ginecologie, iti face o ecografie. poti sa i spui ca ai nevoie de ecografie pentru ca ai niste dureri de burta si crezi ca sunt chisturi, nu trebuie sa i spui ca ai putea fi insarcinata. si daca cumva observa ca ar putea fi o sarcina, iti va spune.mult succes si iti tin pumnii sa fie cum vrei tu
@bobdinlan in primele 4 luni poate sa nu iti creasca burta deloc, sau foarte putin. deci, daca nu stii, nu mai da raspunsuri care sa ii sperie pe ceilalti Daca ai ramas insarcinata nu iti mai vine ciclul menstrual ( asta in primul rand), dar poate intarzia si din alte cauze (cum ar fi stresul, raceala la burta, oboseala), poti avea greturi, dureri de burta, pofte ( dar sunt unele fete/femei care nu au deloc pofte pe toata durata sarcinii) Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina dupa 7 zile de la ziua in care trebuia sa iti vina ciclul menstrual
Sau dupa 2 saptamani de la contactul sexual.
[Ca sa fii absolut sigura repeti testul la o saptamana dupa ce il faci pe primul ] Sa auzim numai de bine!
Iti faci un test de sarcina, se poate sa nu ai niciun simptom si totusi sa fi insarcinata.
O da. astept si eu atunci sa treaca 2 saptamani sa fac testul
. ecografii? fiti seriosi. se fac analize de sange... te inteapa in deget..si iti spune sigur daca esti sau nu
succes