| Adyna_2391 a întrebat:

Cum iti dai seama daca inca mai iubesti o persoana sau e vorba doar de obisnuinta? Si daca e vorba de o simpla obisnuinta credeti ca se mai merita sa continui relatia sau ar trebui pus punct?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai raspuns si la o alta intrebare cam la fel... iubirea te face sa te simti total daruit persoanei in cauza, esti in stare sa renunti la tine insasti pentru persoana iubita, pe cand daca exista doar obisnuinta, nu vei renunta la nimic pentru celalalt.Eu zic ca daca nu exista dragoste, mai bine e sa pui punct unei relatii care si asa candva, se va destrama!

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sa stii ca obisnuinta te omoara, vorba vine...parerea mea e ca atunci cand te obisnuiesti cu cineva inseamna ca simti ceva pentru acea persoana si fara ea nu ti-ar fi bine, este o necesitate oarecum.Prima oara te indragostesti, apoi iubesti, pe urma dupa ce trece valurile si fiorii indragostelii apare obisnuinta ai acomodarea cu persoana iubita.Nu prea poti sa diferentiezi obisnuinta de iubire, totusi cand iubesti pui persoana iubita pe primul loc, il doresti cu ardoare, simti in sufletul tau un gol imens cand iti lipseste.Cand e obisnuinta de asemenea simti un gol cand pers.lipseste doar ca nu iti pasa asa mult de el/ea si a devenit ca o rutina.Depinde de fiecare cum vede diferenta.

| alina_3473 a răspuns:

Dc aca e dragoste adevarata nare cum sa intervina obisnuinta eu sunt cu sotu meu de 12 ani si pot sa spun ca ne iubim la fel ca la inceput.Daca nu mai simti nimic pentru el cel mai bine e sa va despartiti n-are rost sa stai langa o persoana pe care nu o iubesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca singura persoana care te-ar putea ajuta sa intelegi daca mai iubesti persoana respectiva e sa consulti un pshiolog. doar asa poti sti daca il iubesti, daca e o obisnuinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O despartire de lunga durata de vreo 7 zile iar mai departe asculta sufletul,,,, daca simti ca ceva nu-ti ajunge,,, ca ceva iti lipseste atunci raspunsul e evident dar daca nu simti nimic si invers simti ca esti mai libera si mai bine decit inainte...atunci punct.Si pagina noua.