Vestea buna este ca in situatia asta nu exista obsesie. Esti doar tu care nu stii exact ce vrei. Pune in balanta avantajele si dezavantajele unei relatii cu acest baiat, care inca tine la tine. Gandeste-te de ce s-a terminat relatia voastra atunci si daca se merita sa va impacati. Totusi nu inteleg cum de ai fost cu el dar nu i-ai aratat niciodata ca il placi (?!)
Tipul asta chiar tine la tine si eu zic ca merita inca o sansa din partea ta :* incercarea moarte n-are, pan' la urma multa bafta:*
Pai, Mariagoria15 cand mi-a placut de el prima data eu nu i-am aratat asta, l-am facut sa ma placa si abia cand mi-a zis ca ma iubeste atunci i-am zis ca si eu il iubesc. Dupa ce ne-am despartit, si dupa o perioaada de vreme el imi mai dadea semne ca m-ar place in schimb eu nu . Sunt dezorientata
Din ceea ce relatezi tu nu pare a fi vorba nici de dragoste dar nici de obsesie, este pur si simplu atractie fizica, i se intampla oricui... el te place si incearca sa fie mereu langa tine si prin chestia asta iti atrage si tie atentia, daca il placi da o sansa relatiei. Pupici
Doar esti atrasa fizic de el. eu zic ca o sa-ti treaca in putin timp. nu incurci dragostea cu obsesia. incurci obsesia si dragostea cu simpla atractie. mult succes.