Deja m-a ametit cat de des ai scris "iubit" in povestioara ta.
Iti lipseste increderea in tine se rezolva cu timpu si o persoana care sa te faca sa fii ceea ce esti cu adevarat. Sa te simti sigura pe tine.
Important e sa fii bine in pielea ta cu sau fara iubit.
Gen daca esti asa, nu ajungi sa suferi asa repede. Pentru ca tu te simti bine si fara un "iubit" te ai pe tine, te respecti.
In ce am citit... am inteles ca o sa fie freu pentru tine pe viitor sau in prezent. Incearca sa te schimbi putin, nu schimba tot, ci lucreaza la capitolu incredere in tine, accepta realitatea.
Daca continui asa mereu vei ajunge sa suferi foarte rau. Pentru ca esti o persoana care vrea iubire, ofera. Dar daca se gaseste cineva care vede asta ca pe un profit ajungi urat. Se profita. Daca tot vrei sa iubesti, sa fii iubita, ascunde pana nu ai destula incredere in aceea persoana. Fa-te indiferent/a.
Daca merita, merita. Nu te complica la toate iesirile. Ia-le ca pe ceva ce crezi tu ca e normal. O simpla persoana, nimic mai mult.
Cu uitatu in ochii persoanei? pai stiu, e greu la inceput. Daca nu poti exerseaza altfel. Cand vorbesti cu persoane din jurul tau, colegi, parinti uite-te intre ochii lor, asa o sa te obisnuiesti sa privesti o persoana. Apoi o sa iti dai seama cum e faza.
Chiar nu este nicio graba. asa cum ai spus si tu la varsta ta sunt si alte lucruri mai importante de facut.
nu te stresa ca nu ai niciun motiv. va veni si dragostea la timpul ei, ai sa vezi. si niciodata nu va veni la comanda
linarkfts întreabă: