Grea intrebarea...
Pai daca o placi atunci vrei sa fie langa tine *regreti daca nu este*, te gandesti la ea...
Daca zambesti cand vorbesti cu ea sau daca astepti cu nerabdare sa va intalniti atunci o placi...
La fel si daca gasesti tone de subiecte de conversatii sau daca esti fericit daca ea este fericita.
Daca este trista si o placi atunci nu este neaparat sa fii si tu trist dar o sa fii la sigur curios sa vezi ce i s-a intamplat, ce are...
Cel mai sigur lucru este daca te gandesti la ea in momente total intamplatoare.
Succes! *astept comentariile negative*
Man, deci in final, inca o plac... Da, ea este intr.o relatie cu alt tip, știi si tu, de asta vreau s-o uit, dar in zadar...azi am fost cu câțiva prieteni si era si ea in prrajma. Si cand m-a întrebat ce fac, din nou am simțit fluturi in stomac, eram si nervos atunci. Eu vreau s.o uit dar nu pot! Am încercat de toate! Crede ma man
Pacat... atata timp cat este cu altul nu prea ai ce face...
E foarte proasta situatia asta in care sunt...
Daca in momentul cand o saruti sau o mangai si apar fluturasi in stomac, inseamna ca inca o mai placi pe aceea fata. Deci acesta este un semn ca o mai placi.
Te uiti la ea, sau te uiti in ochii ei, daca nu esti timid.
Sau te uiti la ea, si vezi daca ti se dilata pupilele.Nu e chiar asa greu sa-ti dai seama.
Te gândești la ea în fiecare seară, te holbezi la ea (si când faci asta o sa vezi ca ti se dilată pupilele adică ti se,, face negrul ala din ochi mai mare,,. dacă o mai placi. ) Ceao!
Daca nu o mai placi, nu mai esti la fel de mult interesata de ea, nu mai ai asa puternice sentimentele pentru ea.