Numai dacă mă lași pe mine să pipăi...
De fapt, mint, ca să mai apuc și eu să pun mâna pe ceva frumos.
Nu se poate spune cum e fata dacă îi admiri doar sânii. Culmea e că nici prezența himenului. Pentru că fata e posibil să nu-l aibă, dar să mai fie încă virgină.
Fizic, doar un medic sau unu mai experimentat în păsărici îşi poate da seama. Psihic - s-ar putea sa existe semne, ce te pot da de gol.
Eu am auzit ca atunci cand te dezvirginezi acele "bile" din sani cad si ei devin moi
Bile? Uite domnule unde aveam bile si nu stiam
Uite acuma stii=]]]]
Ai auzit o mare tampenie. Asa cum mai auzise cineva ca dupa ce faci sex ti se lateste bazinul sau altcineva ca mergi mai cracanata. Nimic nu este adevarat.
Doar un examen ginecologic poate determina chestia asta.
"Doar un examen ginecologic poate determina chestia asta."
===
Ba nici măcar acela - dacă se consideră că virginitatea se pierde DOAR la primul contact sexual cu un partener (care e posibil să NU fi avut încă loc la momentul controlului), dar himenul să fi fost deja rupt în urma unui accident sau al unei acțiuni voluntare (masturbație).
NU; poate doar să spună dacă DEFLORAREA (ruperea himenului) a avut loc recent sau mai demult, dar nu se poate pronunța cum anume s-a produs aceasta (decât, eventual, dacă a fost cumva vorba despre o traumă care a lăsat și alte semne; în cazul masturbației, habar n-are că acolo a intrat un deget, un morcov, un dildo sau un penis [caz în care, de fapt, nu e vorba despre masturbație]).
Annonimuss întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: