| alexthebest2000 a întrebat:

Cum iti dai seama daca o fata te place? Exemplu: o fata de la mine in clasa tipa la colegii mei, dar la mine nu sau o alta fata isi dorea aceeasi pantofi ca ai mei.Credeti ca sunt indragostite de mine?

Răspuns Câştigător
| ZaineaM a răspuns:

Phuu.Avem mult de lucrat ca sa ajungi un gigolo. Lasa fetele isterice care tipa si vor sa isi ia pantofi ca tine. Is niste ciudatewinking. In primul rand trebuie sa ai tupeu ca sa ii placa unei fete de tine. Iti dai seama ca te place atunci cand se uita la tine cand nu te uiti la ea. Cand se fereste de tine si se rusineaza atunci cand vb cu ea. Este bucuroasa cand o bagi in seama si te ajuta mai mult decat ii ajuta pe altii. Eu ti-am raspun la intrebarea cum iti dai seama. Acum, daca ai vreo nelamurire legata de fete, intreaba-ma.
P.S. Am 14 ani deci sa nu vb cu mine ca si cum ai vb cu un adultwinking

12 răspunsuri:
| ZaineaM a răspuns:

Cati ani ai ?

| alexthebest2000 explică (pentru ZaineaM):

Am 11 ani.De ce?

| xCeiiMax5 a răspuns (pentru ZaineaM):

Iti multumesc a mers acum le plac la 3 fete de mine

| xCeiiMax5 a răspuns (pentru ZaineaM):

Iti multumesc a mers acum le plac la 3 fete de mine.

| ZaineaM a răspuns (pentru alexthebest2000):

Phuu.Avem mult de lucrat ca sa ajungi un gigolo. Lasa fetele isterice care tipa si vor sa isi ia pantofi ca tine. Is niste ciudatewinking. In primul rand trebuie sa ai tupeu ca sa ii placa unei fete de tine. Iti dai seama ca te place atunci cand se uita la tine cand nu te uiti la ea. Cand se fereste de tine si se rusineaza atunci cand vb cu ea. Este bucuroasa cand o bagi in seama si te ajuta mai mult decat ii ajuta pe altii. Eu ti-am raspun la intrebarea cum iti dai seama. Acum, daca ai vreo nelamurire legata de fete, intreaba-ma.
P.S. Am 14 ani deci sa nu vb cu mine ca si cum ai vb cu un adultwinking

| crynys a răspuns:

Mai repede cea care nu tipa decat cea cu pantofii

| Lur656i a răspuns:

Fi sigur happy

| alexthebest2000 explică:

Mai este o alta fata, care m-a imbratisat cand i-am zis ca nu-mi place de ea, chiar daca e cea mai frumoasa si desteapta din clasa.

| Daniel112211 a răspuns:

Daca intamplator aia cu pantofii este aceeasi cu aia cu tipatu as spune ca da, dar daca aia cu pantofii tia mai facut ceva favorabil si in alte cazuri sigur te place sau aia cu tipatu daca a mai facut cel putin de 2 ori un gest frumos in favoarea ta te place si aiawinking

| xCeiiMax5 a răspuns:

Cf

| xCeiiMax5 a răspuns:

Trebuie sa fii smecher

| Glavan_Sergiu_1998 a răspuns:

Aceeasi problema am si eu,parerea mea este ca,ea a vrut sa iti dea o imbratisare pentru ca vroia sa isi elimine tristetia imbratisandute,ori asta, ori era bucuroasa ca nu so ales cu un pedofil, nu ca ai fi,

| Glavan_Sergiu_1998 a răspuns:

Pai,ori teo imbratisat pentru ca vroia sa isi elimine tristetea imbratisandute, ori era bucuroasa ca nu sa ales cu un pedofil, nu ca esti