| Kennya a întrebat:

Cum iti dai seama daca un baiat ii place de tine?

Răspuns Câştigător
| Lora_6439 a răspuns:

Prin atentia pe care ti-o acorda. Trebuie sa iti vorbeasca frumos, sa te bage in seama, sa se uite la tine, sa faca anumite gesturi care sa iti demonstreze ca te place (sa te cheme afara, saaa iti dea temele, sa-ti faca cu ochiul etc.).

14 răspunsuri:
| Moneyandfame a răspuns:

Te tachineaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te baga in seama mai mult decat trebuie...

| Lucian_7169 a răspuns:

Pai de ex eu unei fete ii fac cu ochiul, o tin de umar. chestii din astea.

| -=AleCS=- a răspuns:

Atunci cand isi petrece mai mult timp cu tine vb mai mult cu tine este dragut cu tine nu iti face probleme (incearca cel putin) si mai ales face multe nebunii cu care sa iti atraga atentiawinking

| bombonica50 a răspuns:

Pai in primul rand depinde de baiat. Unii te tachineaza, fac chestii iesite din comun vorbesc tare cand esti prin imprejurimi.Al doilea tip de baieti sunt aceea care te privesc foarte mult, vorbesc frumos, cauta discutii care te atrag pentru a purta un dialog cu tine sau chiar te invita in oras.

| Ruxyana a răspuns:

Ceautongue
depinde de comportamentul fiecaruiatonguetongue
unii vor sa atraga atentia si nu reusesc si par niste prostovanilaughing
altii intra in vorba cu tine si se baga aiurea in seamatongue
altii iti iniva privirea ca tu sa nu'ti dai seama ca el te place(timiditatea astalaughing...)

| fallen213 a răspuns:

Du-te si intreba-l

| MoreTime a răspuns:

Iti dai seama daca unui baiat ii place de tine daca iti spune asta. LoL...
Daca nu are curajul sa ti-o spuna (macar pe net, unde se mai elibereaza c8chii si spun ceea ce nu prea spun fata in fata) va pune pe cineva sa te anunte, va fi mereu interesat de tine, oricand ar vrea sa fie in prezenta ta si oricand are sansa de a vorbi cu tine o face.
Daca nu a facut asta iar tu simti totusi ca te place inseamna ca vrea sa te iubeasca in liniste si ar trebui sa-l lasi daca asta vrea si daca tie nu-ti place asa de mult de el.
Acum ramane sa te gandesti daca unui baiat ii place de tinelaughing. Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca da semne ca ii place de mine si apoi cand nu mai este in preajma mea, nu da nici un semn, daca nu dau eu prima?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se poarta frumos cu tine, te tine de mana, iti cere nr.tel.,daca te invita in oras, daca nu te jigneste! etc.

| scorpia a răspuns:

Am fost acum cateva zile cu niste prietenii sa ne distram eu fiind cu baiat am stat la basket cu un bun prieten de al prietenului meu si lol se uita la mine in continuu nu stiu nu a mai vb urat cu mine si ciudat este ca este cu o fata si se intampla sa fie prietena mea si eu creed ca el ma place cum rezolv chestia asta cum pot sa ii ca el deja are prietena cred cred ca are mai multe si cred ca ma vrea si pe mine sa fiu cu el si nu stiu ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te baga doar pe tine in seama si daca se cearta cu tbe te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai se baga in seama cu mine se uita mereu la mine si face nebunii ca sa se dea mare cand sunt in preajma asta inseamna ca ii place de mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu il placi spune-i sau scrie-i intr-un bilet cum am facut eu. acum stau cu el de2 sau 3 luni

Întrebări similare