Poti sa iti dai seama de gandurile unei persoane daca stii foarte foarte bine sa citesti limbajul trupului si esti langa acea persoana, iar ea se uita si se gandeste la tine. Altfel iti este absolut imposibil fara sa-l cunosti sau sa vorbesti cu el. Cat despre id... depinde si daca aveti prieteni comuni de la care sa faca rost de idul tau. Toata treaba asta este discutabila.
Buna
Pai, un baiat te place atunci cand iti ofera foarte multa atentie, spre exemplu atunci cand iti cere id-ul de mess, sau te invita sa iesiti. Daca are de unde sa faca rost de id-ul tau de mess inseamna ca poate este timid si ii este frica sa vorbeasca cu tine.
Sper ca te-am ajutat.
Ca sa afli daca un baiat/fata te place trebuie sa te uiti doar in ochii lui/ei, daca ezita atunci inseamna ca te place
si in cazul acesta ar fi bine sa faci prima miscare ca sa vada ca il placi pentru ca altfel va ezita continuu...
Si daca se 'holba' dupa mine si cand ma uit eu nu ezita atunci ma uraste?:S))))))
Nu chiar eu iti spun din propria experienta ...
Ideea este ca nu ai cum sa afli ce gandeste sau ce simte o persoana fara sa o cunosti.
Si daca e doar prietenie?