| Darkeye a întrebat:

Cum iti dai seama daca un baiat te place? Un baiat de la scoala mea ma tachineaza mereu, iar cateodata se poarta foarte frumos cu mine, ce se intampla?

Răspuns Câştigător
| mariaalex a răspuns:

Pai sa stii ca daca te tachineaza mereu. si se mai poarta si frumos te place. cel putin asa am patit eu cu prietenu meu si uite sunt de 8 luni impreuna cu el si avem. ganduri serioase!tongue Succes

6 răspunsuri:
| Roberta a răspuns:

Băieţilor le stă in caracter să tachineze fetele, e un mod de a se face observaţi, stii tu. Probabil te place, probabil nu chiar nu am de unde sa ştiu. Incearcă să-l abordezi pentru mai multe detalii. P.S. Revino

| Ryuk751 a răspuns:

Daca la un baiat ii place dew o fata incerca sa ii atraga atentia cu orice.stiu baieti care, atunci cand le place de o fata de comporta,, urat,, ca fata respectiva dar asta se datoreaza atragerii atentiei.ei se schimba la un timp dupa ce te cunosc mai bine incerca sa se apropie de tine prin fapte frumoase. sper ca te-am ajutat. funda?

| Alessia_4477 a răspuns:

Te tachineaza ca sa se dea mare in fata prietenilor.Da lui cred ca e place de tine.Sau ca sa iti traga atentia sa crezi ca e tare

| D0zzz a răspuns:

Tachinatul face parte din comportamentul lor. Asa cum au zis si altii, fac asta pentru a se face observat. Probabil te place, nu ai decat sa il observi cu atentie, abordeaza-l. Nu il intreba direct daca te place, in mod sigur o sa zica ca nu, o fi o fire mai timida cand e vorba de fete. Sau pur si simplu asa e firea lui, sa vorbeasca urat de multe ori, iar alteori sa se comporte mai urat. Oricum, daca te place nu fi dura cu el, comporta-te si tu cum trebuie, ca o amica. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa te placa dar sa iti fie si un bun prieten care vede in tine o adevarata companie. Si eu ma tachinam cu unii colegi dar nu era musai ca ii placeam dar unii asta intelegeau.
Acum depinde in ce directie va merge relatia pe timpul verii, daca va mai intalniti.
O zi frumoasa.

| Darkeye explică:

Da am aflat ca ma place.