Nu e contraproductiv? E ca si cum iti tai craca de sub picioare.
Intreb si eu.
Nu, pentru ca daca imi intra in cap ca nu-i atrasa de mine, renunt la ideea de a o mai curta si ma concentrez doar pe a-mi proteja orgoliul...gen "ok, daca tu nu ma placi, nici eu nu te plac".
Stiam eu ca ne-am mai intalnit
Iti dai seama pur si simplu. E intuitia.
Celalalt poate disimula in fel si chip, iar tu ramai cu intrebari din astea.
Tu iti doresti o relatie cu el? Daca e asa, ia-l deoparte si spune-i. Clarificati ce aveti de clarificat.
Pt ca daca relatia va continua cu disimulari, va fi o relatie toxica si nu va duce la nimic bun.
Dati cartile pe fata de la bun inceput, sa stiti amandoi daca veti construi ceva real si frumos.
Hm, in August 2023 spuneai ca ai copil nou nascut.
Acum te intrebi daca te place alt barbat?
Singurul lucru ce da de gol daca cineva te place, fie barbat fie femeie este timpul dedicat tie.
Din ce ai scris tind sa cred ca te place dar e distant pentru ca, posibil fie te considera peste nivelul sau un cazuri rare, observa la tine mereu diverse "dorinte", mai pe scurt mereu ai pe cineva ce el crede ca il vei place si prietenul tau nu are timp sa lucreze la "voi", oricum confrunta-l cand sunteti doar voi doi dupa apus si spune-i dintr-o data daca te place si zambeste ca si cum te-ar bucura ideea si vezii reactia,
Pentru el tu ai potential, insa daca nu faci nimic sa te ia in serios, cam doar acolo ramai...
David907823 întreabă: