Simplu. Iti face ochi dulci! Si nu si-i mai ia de pe tine! Sau ii tremura cand vorbeste cu tine ori daca e mai timida nu se poate uita in ochii tai!
Bafta!
Nu este o carte unde sa scrie cum se comporta sau ceva de genu, dar o fata cand te place incearca sa iti atraga atentia, sa te faca sa razi cu ea, vb mult cu tine, ar face orice ca sa fiti impreuna... ma rog sunt mai multe, dar acum nu prea am nici chef si nici nu imi dau seama care mai sunt scuze
Nu cred ca are nimeni de aici un raspuns exact. Nu prea exista un dictionar care sa iti spuna exact, daca face asta, te place. Nu stiu ce sa iti zic, incearca sa fi mai atent la micile gesturi : un zambet, o privire aruncata pe furis, daca vine si vorbeste cu tine zilnic, etc. Daca te simti curajos, te poti duce chiar sa o intrebi, nu cred ca se poate intampla ceva rau pana la urma. Mult noroc!
Paii`daca e o fata mai finuta. se poate inrosii sau sa faca gesturi din astea. Dar multe fete incearca sa iti iasa in cale. Sa dea ochii cu tne..Sau uneori sa.
te contrazica sau sa fie de aceeasi parere cu tine . Ar fi frumos sa faci tu primul pas.Bye`. Sper k ti-am fost de folos.
Fata cand iubeste igeneral are o privire adanca in ochi tai si un zambet nu intocmai foarte indraznet, iar daca doar ar profita si-ar plimba ochisori asa sti si in stanga si in dreapta numai la tine nu
Eu cred ca fiecare persoana in momentul in care se indragosteste are o un comportament pitin diferit, adica din punctul meu de vedere nu e greu sa iti dai seama cand te lace cineva, iti dai seama dupa privire, dupa gesturi trebuie sa fi doar atent si sigur ai sa observi acele gesturi care o dau de gol...bafta!
Prin ochi daca te priveste aproape tot timpul. iar prin gesturi daca e timida in prasma ta rade la glumele tale
KaryKarinuta întreabă:
Hopii întreabă: