Asta e super greu. Depinde mult de cat de bine se preface si cat de dornica esti tu sa crezi ca nu se preface.
In orice caz, trebuie sa fi atent/a la toate micile detalii:
1) cum reactioneaza cand e cu tine
2) cum te priveste
3) dupa discutii multe, exista cuvinte care intra in conflict cu ceea ce zice
4) daca minte referitor la asta, minte si in legatura cu alte lucruri, si cand cineva minte mult, nu tine minte toate detaliile.
Fi atent/a si asculta/vezi, si la un moment dat o sa apara semne. Dar ai grija sa nu vezi orice chestie fara valoare ca fiind un semn.
Prin fapte! Sunt cele mai buni dovezi ca cineva te iubeste. Asta ar trebui sa-ti dai tu seama, pentru ca tu stai cu el! Iti recomand sal cunosti mai bine, de asta cred ca esti si nesigura daca te iubeste sau nu.
Este greu sa iti explic cum iti poti da seama, difera de la persoana la persoana. Trebuie sa vezi daca atunci cand se uita in ochii tai se pierde, daca atunci cand este in drum spre casa te suna, daca dimineata iti spune ca te-a visat, daca iti da un mesaj inainte sa adoarma...etc. Sunt multe lucruri care ar putea fi adaugate dar cel mai important este ceea ce simti cand esti cu el, daca simti ca ceea ce iti spune este adevarat, daca iti inspira incredere.
Sper sa iti fie de ajutor
Eu stau de 10 ani cu un barbat, sunt destul de dificila, ma astept in orice clipa sa plece, dar cand trece pe langa mine si imi strange intre degetele mainii varful nasului intr-un anume fel, fie ca sumtem in public sau nu, stiu ca ma iubeste.
U poti.asta pana cand aceasta nu face o greseala sau sa-ti lase de inteles una dintre variante.
Te orientezi dupa indicatorii iubirii: ajutor, confort si acceptare
Incearca sa te ajute? E interesat de confortul tau? Te accepta asa cum esti sau vrea sa fii altfel?
Eu am fost cu cine 5 luni si in ultima luna era rece se purta ciudat si apoi am aflat ca ma insselase cu altcienva,,, si eu care credeam ca ma iubeste in zadar,,,, nici in ziua de azi nu imi da rasp dc m-a parasit numai vrea sa vb cu mine deloc
Eu am fost cu cine 5 luni si in ultima luna era rece se purta ciudat si apoi am aflat ca ma insselase cu altcienva,,,si eu care credeam ca ma iubeste in zadar,,,,nici in ziua de azi nu imi da rasp dc ma parasit numai vrea sa vb cu mine deloc
maraan întreabă: