| Gosh. a întrebat:

Cum iti poti da seama daca un baiat este sincer?

Probabil voi primi raspunsuri care implica comportamentul sau privirea, sau orice altceva, dar totusi, nu credeti ca un baiat poate sa si ascunda lucruri?
De exemplu, sa sustina ca te place, cand in realitate vrea doar sa isi bata joc de tine? Si sa para atat de credibil, incat sa te lasi pacalita?

Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Baietii... is baieti. Si s-ar putea sa fie sincer, si sentimentele lui sa fie sincere pentru tine, dar sa se stinga dupa ce te-o "avut". Cred tot mai tare ca familia si casatoria nu le-a lasat Dumnezeu degeaba pe pamant. thinking

| stresu a răspuns:

In principiu nu poti sa stii daca cineva e sincer nici macar cu poligraful, ca si ala da rateuri.
Banuiesc ca pe unii ii poti "simti" daca mint sau nu; in enele cazuri e destul de evident, dar in rest ori te transformi in paranoica ori alegi chiar sa dai dovada de incredere cuiva.
Banuiesc ca asta ar trebui sa faca viata mai interesanta: sa nu ai certitudini si sa te lasi garda jos sperand sa ajungi la certitudini.
Si daca o iei asa toti suntem niste disimulatori intr-un fel, nu doar baietii; insa alt sfat nu am: nu joci nu castigi!
Si ca raspuns da, exista mincinosi impecabili, iar eu ma numar printre ei cand chiar vreau asta; ideea e sa lasi ceva timp sa treaca. E putin probabil ca cineva sa stea cateva luni doar cu minciuna; la un moment dat te prinzi ca tipul e sincer sau merita un sut in fund. Asa ca mai lasa din stres ca nu sunt oamenii chiar asa rai, iar daca sunt de multe orii ii detectezi din prima. Inca mai este speranta, pana si eu am ajuns sa spun asta.

| Georgiana2905 a răspuns:

Si baietii astia au rabdarea lor. Nu multi au puterea sa zic asa, sa astepte si iar sa astepte cand din pacate ei au o tinta fixa. Din moment ce tu iti doresti ceva serios cu el e normal sa nu te arunci in patul lui cu una cu doua. Daca si el vrea acest lucru atunci va avea rabdarea necesara. Asa ar fi corect.

| RossSaid a răspuns:

Intrebarea ta imi aduce aminte de filmul "the good guy ", adica asta e si tema filmului happy
Ar trebui sa te uiti la el big grin

| Didi_3651 a răspuns:

Ami, draga mea... Asta tine de caracterul omului. Pot fii oameni sinceri si oameni atat de parsivi sau ascunsi incat sa nu isi de-a seama ce gandesc nici cel mai tari psihologi. Stii tu, de regula ii,, pedepsim" fix pe aia care nu merita. Depinde ce instinct ai, unii au norocul de a fii inspirati in alegerea facuta, altii sunt mai putin norocosi. Asa ca tot in jurul aceluiasi lucru ne invartim si anume NOROCUL. Trebuie sa mergem la risc, pana la urma despre asta e vorba in viata asta, nu? Eu nu pot decat sa iti doresc sa faci alegerea corecta si instinctul tau sa nu te insele.

| cory_1065 a răspuns:

Totul e posibil, doar ca tu n-ar trebui sa crezi. Incearca si pune-l la o incercare. poate in asa fel ai sa observi daca sentimentele lui nust adevarate

| smecherita_4821 a răspuns:

Ai incredere in el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am avut niciodata prieten dar...as considera sincer baiatul care dupa ce imi va spune ca ma iubeste, sa mergem la Biserica si acolo in fata lui Dumnezeu sa-mi spuna ce asteptari are de la mine, ca ma iubeste, ca vrea ceva serios, sa-mi promita ca ma va respecta toata viata.Si eu voi face la fel. Daca baiatul nu va face asa inseamna ca nu e credincios si ca minte in ceea ce imi spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ami iubita.nu poti sa-ti dai seama de ceeace gandeste el. mintea omului e facuta d asa natura inkt nici daca stai 15 ani cu el nu stii decat ceea ce iti sp sau iti arata el.de aceea e bine kinainte sa faci primul pas sa-l pui tu la incerkre p el si nu doar sa-i arati ca tii la el.fii mai rece sh distanta sh vezi felul lui d a reactiona.cu toate ca atunci cand cineva t respinge parca mai rau ai vrea sa stai cu el.in cazul asta se numeste capriciu si nu iubire.numai ca ai grija si in cazul in care sa zicem ca are ''rabdare''sh t astea