Cand bagi veverita in scorbura, ursu in barlog, cioata in soba . Daca ii curce sange din soba, scorbura sau barlog inseamna e e virgina
Daca nu curge sange inseamna ca nu e
Ai funa imi place teoria ta cu termeni tai
Funda
Nui asa ca merit fundita?
A da... sa stii ca unele sangereaza foarte putin chiar aproape deloc
Ce bine stii sa spui fara sa vorbesti prostii! BRAVOO!
Nu se vede! Sunt si fete slabe care nu mai sunt virgine si nu se observa nimic. Daca o fata este mai corpolenta sau dezvoltata nu inseamna ca nu mai este virgina.
O dezbraci, aprinzi un bat de chibrit si il pui in fata ei, in fata la pasarica.
Mai intai trebuie sa fii cu fete
ca sa iti dai seama
totul vine cu experienta!
Certitudine nu exista. Proba cearsafului nu e concludenta, unele pot sa sangereze foarte putin la primul contact aproape imperceptibil, iar altele au himen elastic.
Poi... cum vrei sa observi?
Daca o sa faceti sex. cand i-o bagi i curge sange. ceea ce inseamna ca e virgina. daca nu-i curge sange nu e virgina altfel nu cred
Ești neinformată, ar trebui să știi că unele femei nu sângerează la deflorare din cauză că nu au himen vascularizat.
Pff imi arata ca ati comentat dar nu arata ce ati comentat nu va vad raspunsurile
Iti dai seama tare mult dupa comportamentul ei,daca se comporta ca o nebuna, sare in gitul la toti, sigur a avut relatie, sau dupa sini, daca sunt moi si lasati in jos inseamna ca nu mai e virgina!
Introduci intregul in fractie, falusul in vagin, daca are loc o extorsiune si se declanseaza o scurgere rosie numita sange atunci fata oficial a fost virgina!
Se vede dupa felul cum merde si felul picioarelor si dupa anturaj. si dupa felul cu vorbeste
Deci imi pare rau sa va stric visele dar nu e neaparat sa curga sange daca e virgina
denisa_2911 întreabă:
CataMihai întreabă:
Remusopen întreabă: