Din moment ce eu i-am dat papucii nu ma intreseaza sa ma impac cu el.Si daca mi-ar fi dat el papucii tot nu m-as umili in fata lui.Calitate sau defect, stiu cand sa ma retrag inainte de a deveni penibila
Ce sfaturi )) Uitasem de ce nu pun intrebari.
Cea mai proasta varianta, prin care o sa decazi in ochii lui ca femeie, ca om este sa te rogi de el, sa te umilesti, sa incepi sa-i declari ubyrea, explicandu-i cum nu poti trai fara el. Si daca e asa, crede-ma iti sapi groapa si te si vari in ea alegand oricare din variantele de mai sus.
Varianta buna, eleganta si care te va propulsa in ochii lui pana la a se intreba daca nu cumva a facut o greseala dandu-ti papucii pana la obsesie gen "nu mai dorm noaptea de dorul deutzei" este asta : te calmezi bine bine de tot, la nevoie iei si Xanax , suni prietenele sa iesiti in oras unde-l desfiintati pe nenorocit , ceva shopping, poti sa treci si pe la salon ( in niciun caz sa-ti schimbi coafura, o sa para disperat), un club, un flirt ceva... si de-abia dupa ce te simti cat de cat ok iti pui masca de femeie puternica si radianta . A! Nu-l suna, nu-l cauta, nu mai exista pentru tine, daca te suna esti ff ocupata si lejera asa ca ton... efectiv devine un amic de mana a 2-a pentru tine. O sa iti suga tocul in maxim 2 luni. Bafta!
Trebuie sa-i amintesti.subtil. ce i-a placut la tine inca de la inceput.
fii spontana, impulsiva, dar nu exagera sa nu-l agasezi
Dovedeste-i ca se poate baza pe tine atunci cand are o problema sau o zi grea. Fii langa el si sprijina-l daca iti cere acest lucru. Pentru ca lucrurile sa mearga din nou intre voi trebuie sa invatati, in primul rand, sa fiti prieteni. Poate nu o sa-ti spuna ca are o problema, insa stim ca poti sa afli totul despre el chiar daca nu sunteti impreuna. Profita de astfel de momente si dovedeste-i ca vei fi intotdeauna langa el si ca se poate baza pe sprijinul tau.Nu uita sa te ingrijesti si sa fii sexy chiar daca nu mai sunteti impreuna.Fii naturala, sincera, comporta-te civilizat, invata sa-i accepti greselile, accepta-i hobby-urile, prietenii si vei reusi, cu siguranta, sa recastigi inima. Sper ca ti-am fost de ajutor. fundita?