Daca o sa stai numai de capul ei, n-o sa rezolvi nimic.Las-o pe ea acum sa faca urmatorul pas, n-o mai presa, poti chiar sa fi putin indiferent Daca te vrea, o sa te caute si o sa-ti dai seama ca e interesata
Adica daca s-a culcat cu el inseamna ca-i iubita lui? ) Mai, treziti-va!
N-ati auzit de sex?
Pur si simplu ati facut-o. Depinde de voi 2 daca o sa fiti iubiti sau doar amanti
Spune-i ca ai sentimente pentru ea si ca vrei sa fie iubita ta.
Daca nu accepta inseamna ca nu stie ce pierde.
Si nu cred ca e faptul ca nu vrea ci faptul ca nu are aceleasi sentimente pe care le ai tu pentru ea.
Si ca ea vrea doar ...sex sportiv.
Pai ii este destul de greu datorita faptului ca ati fost 6 luni doar prieteni...incearca sa o iei mai usor cu ea sa-i explici anumite lucruri...Nu inseamna ca daca v-ati culcat impreuna sunteti si iubiti, acum depinde de perceptia fiecaruia.
Da-i un timp sa se gandeasca la ceea ce vrea!
Daca ar fi vrut sa fiti impreuna ti-ai fi dat seama...Crede-ma...Retinerile cauzate de faptul ca erati prieteni sunt pretexte...Sorry...
Acum daca ea nu vrea sa fie iubita ta. nai ce sa-i faci, a facut-o doar ca sa o faca
Dar totusi eu m-am comportat efectiv ca un prieten doar...adica nici macar nu am incercat sa ma culc cu ea luni in sir...pana cand nu a facut ea pasul acela si asta doar dupa ce mi-a dat papucii...acum practic sunt intr-un fel de relatie interesanta with no strings attached, dar nu sunt iubitul ei...stiu ca majoritatea viseaza la asta... dar eu o vreau pe ea...si doar pe ea... even forever...(stiu ca unii ma credeti nebun pentru ca spun asta, dar asta simt)