| Danu6ka a întrebat:

Cum itipoti ridica dispozitia? mai ales dupa o dezamagiresad

Răspuns Câştigător
| Rau1Alberto a răspuns:

De cele mai multe ori, deşi prietenii nosţri fac tot posibilul să ne înţeleagă şi să ne sfătuiască, dacă n-au trecut prin ce trecem noi, e imposibil să ştie ce simţim cu adevărat. Cu toate că fac tot ce le stă în putere să ne motiveze, noi ne dăm singuri seama că nu prea pot ei şti ce este în sufletul nostru.
În cazul de faţă, cel mai bun lucru care îţi rămâne de făcut este să te automotivezi. Trebuie să-ţi ridici moralul singur şi să-ţi dai singur seama că în afară de a trece peste şi a merge mai departe, chiar n-ai altceva mai bun de făcut. Deci, don't worry be happybatting eyelashes!

9 răspunsuri:
| MishuD a răspuns:

Muzica buna, prieteni, distractie etc.

| BlackAngelOfFire a răspuns:

Dezamagire in? Daca dragoste incearca sa faci ceva diferit fa ce-ti place iesi cu prietenele joacate un joc ce-ti place etc si iti va trece! Sper ca te-am ajutat!

| LeontinAndrei a răspuns:

MishuD a spus foarte bine ceea ce a spus. Pastreaza-ti o gandire optimista si zambetul pe chip. Asculta muzica ta preferata care sa te relaxeze si sa te faca sa dansezi si sa te simti binewinking.

| foxsilver a răspuns:

Pune-ti intrebarea daca persoana care te-a dezamagit merita sa suferi. Dupa ce vei afla raspunsul, cu siguranta iti va reveni buna dispozitie.

| iGo a răspuns:

Te uiti pe TPU la categoria dragoste si sex si automat te inveselesti. bafta!

| Minutza96 a răspuns:

E greu dar daca ai prieteni si persoane la care ti o sa reusesti. Nu stiu suna un prieten, joacate, uitate la televizor dar incearca sa eviti ceea ce te-a facut sa-ti strici dispoztia

| Minutza96 a răspuns:

E greu dar daca ai prieteni si persoane la care ti o sa reusesti. Nu stiu suna un prieten, joacate, uitate la televizor dar incearca sa eviti ceea ce te-a facut sa-ti strici dispoztia.

| Азбука a răspuns:

Te uiti la desene animate, asculti muzica zgomotoasa, si mananci inghetata cu vanilie si ciocolata.

| Vulvatron a răspuns:

Fa sex

Întrebări similare