Pai multi zic ca iubesc dar putini stiu ce este iubire si mai ales cu ce se mananca si cu ce se hraneste iubirea Ciusss
O sa iti raspund cu o alta intrebare:Mai iubesc baietii azi? Asta e marea dilema.Nici un baiat nu mai iubeste sincer in ziua de astazi.Majoritatea gandesc cu P*LA, cum a spus si @ikebana2.Deci concluzia este ca in ziiua de astazi nu mai exista iubire sincera
Sunt putini baieti care iubesc o fata cu adevarat pentru ceea ce este ea, toti acum se uita dupa frumusetea exterioara care pentru uni conteaza cel mai mult. Rar gasesti un baiat care sa se uite la sufletul fetei, frumusetea interiorului..
Pai ei se gandesc numai la sex, iti sugerez sa nu ii spui unui baiat ca este frumos fiindca o sa i se urce la cap si o sa creada ca el e nu stiu ce frumusete, o sa invite cat mai multe fete la sex probabil te pune pe net sau se da mare la prietenii lui!
Din experienta unei prietene de pe TPU dar nu dau nume! Funda?
Ikebana 2 mi-ai furat raspunsul sigur ai dreptate sau hai sa zicem ca mai exista si unii baieti putin mai seriosi.
Baieti din ziua de azi nu prea mai iubesc
le e frica sa sufere deci prefera sa-si bata joc
In primul rand nu trebuie sa generalizam; unii gandesc cu p()la. altii sunt melancolici si de obicei li se da cu flick repede, depinde altii o arata, alti nu
Lucky9441 întreabă: