Nu l-as testa. Am incredere nelimitata in el si nu m-as murdari niciodata sa il testez. Cred ca dragostea noastra este mai curata de atat.
Buna, iubirea se simte si iti poti da seama pe parcurs daca te iubeste, dupa felul cum se comporta cu tine, faptele sale arata daca te iubeste, daca e dispus sa faca sacrificii pentru. tine, daca ramane alaturi de tine la bine si la rau, daca iti ofera iubirea neconditionata, etc.
Nu cred ca trebuie sa testezi, pur si simplu iti poti da seama cum e in relatie, daca esti cineva pentru. el si daca chiar te respecta si te apreciaza.
Se vede in comportamentul respectivei, acorda mai putina atentie relatiei, sta mult pè net, (cauta barbati) sta mult timp in oras si ajunge tarziu acasa, vb pe un ton ridicat si are numai nervi, cateodata vb calm fara sa faca intrebari si acest lucru inca e ciudat, cumpara lenjerie intima noua... Toate aceste simptome inseamna ca are amant si isi inseala partenerul
Nu vei putea sa stii niciodata ce e in mintea cuiva, ce sentimente are, pana in momentul in care persoana respectiva este pusa in situatia de a face un sacrificiu major pentru tine. Si in anumite cazuri, nici atunci. Un lucru e sigur totusi... daca isi da viata pentru tine, cu siguranta te iubeste.
Nu l-as testa. mi-a aratat de 'nspe mii de ori ca ma iubeste, asa ca nu am de ce sa fac asta! daca si-ar schimba comportamentul brusc, si m-ar trata cu indiferenta poate. dar pana acum m-a sufocat cu iubire
Eu L-as pune intr-o situatie dificila(de ex: sa stiu ca vrea foarte mult sa faca ceva sau sa se duca undeva in ziua x si sa ii spun ca sunt foarte trista din motivul y si nimeni nu imi e alaturi. daca ma lasa sa sufar singura e clar) De fapt, gandindu-ma la ce sa iti raspund...am realizat ca nu poti testa persoana iubita daca te iubeste iti dai singur seama din gesturi, vorbe etc. Daca el/ea renunta la un meci de fotbal/o tura de shopping pentru a lenevi cu tine pe canapea, daca se gandeste mereu la tine inainte sa se gandeasca la el/ea, daca te asculta, te sfatuieste si iti este alaturi cand iti e greu, daca are incredere sa iti spuna tot ce are pe inima...astea sunt dovezi de dragoste! lucruri marunte ce iti bucura inima! iar toate adunate definesc ceva uimitor! IUBIREA Poate ca nu este raspunsul pe care il asteptai dar asta este parerea mea:X
Nu i-as da niciun semn de viata toata ziua si seara sa ii dau msg ca sunt in spital si chestii ca a dat o masina peste mine, i-am facut o data iubitului meu asta dar nu sa-l testez daca ma iubeste, era 1 aprilie ce s-a mai speriat
Acest lucru se vede in timp.Nu este nevoie de testari.De unde stii ca tu nu ai fost testata de El?
Eu cred ca trebuie sa simti si nu e nevoie de teste iti dai seama din comportament
Un om care te iubeste cu adevarat stie unele lucruri despre tine pe care tu nu le stii. Daca atunci cand esti cu prietenul tau simti ca incepi sa descoperi parti din tine pe care nu le stiai, inseamna ca e o iubire adevarata si daca el e suficient de inteligent, va tine cu dintii de ea.
Eu sincer nu l`as testa.`Asta se simte sunt anumite lucuri care te fac sa intelegi asta` iar daca isi bate joc de tine` tot sunt anumite scapari care daca esti suficient de atenta` le observi si iei masuri`. indiferenta ` ar fi o metoda`. daca te iubeste cu adevarat va fi ingrijorat` ca uh te comporty altfel ` sau daca nu, nici macar nu va observa asta... o zi frumoasa` sper ca te-am ajutat:*
Medeeavanessa întreabă:
HappynewCenusa întreabă: