Pai... l-as baga intr-un sac si i-as omori parintii de fata cu el. apoi i-as taia ****, l-as rade in cap, apoi i-as vinde organele, dupa aceea i-as da foc, si as da o petrecere .
In primul rad nu l`as omora! Si ceilalti care si-au spus pararea pot spune ca`si chinuie talentul cu scene horor.Eu un pusti care in ciuda voasta cu voia sau fara voia voastra are succes.Nici eu nu ascult muzica de`a lui dar nu am nimic cu el.Fiecare cu genul lui de muzica,daca nu ascult manele nu imi dau cu parerea despre cum ar trebui sa moara daca nu ascult,,death metal'',,, viking'' nici despre astia nu imi dau cu parerea si sincer nu inghit deloc genul asta de muzica, asa ca.
In primul rand canta foarte urat dal in ***!
In al doilea rand as lua un AWP as sta la panda pe un block so cand iese las impusca drept in inima primul glont restul numai in fata!
Frrrt usor! las pune sa asculte pripiile melodii! sunt 100% sigura ca nici lui nu-i place cum canta! sau pur si simplu leas lasa pe fanele lui sai smulga toate cate un suvenir din el iar restul ramas las arde in asa fel incat sa ramana din el decat o palma de cenusa cu 2 ochi tristi! muhahahaha!