In dreptul fiecarei persoane e o fundita de culoare gri daca apesi pe ea inseamna ca vrei sa dai acel raspuns castigator! ea se ca face portocalie apoi!
In partea dreapta a fiecarui raspuns de la o intrebare de-a ta vezi acolo o fundita gri care se coloreaza cand treci cursorul peste ea. Dai click in dreptul celui pe care vrei sa il premiezi. Si iti cere confirmare. Confirmi si astfel ai acordat fundita.
Cred că te-au lămurit colegii. Te rog numai să nu începi şi tu să pui la fiecare început sau sfârşit de întrebare "dau fundiţa" că e deranjant.
La raspunsurile pe care le-ai primit iti apare undeva in dreapta o fundita si scrie acolo ''declara raspunsul castigator'' si dai click acolo si apoi ok sau yes nu stiu sigur ce mai apare. si gata
Hey vezi ca fundita se afla la fiecare persoana in parte... tu decizi cui ii dai acesta fundita, depinde de raspunsul pe care acestia il dau, care crezi tu ca ti-a fost de folos pupici:*
Din cate stiu eu fundita inseamna acel loc pe care il acorzi unei persoane care a rasp cel mai corec ...eu asta cred ca ins