| NoNameToday a întrebat:

Cum las fundita? Vad prin toate intrebarile "dau fundita" dar eu nu stiu cum se procedeaza.sad. Multumesc!

P. S: Scuze ca am ales aceasta categorie dar aici sunt cele mai multe vizualizari dupa parerea mea.big grin.

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

In dreptul fiecarei persoane e o fundita de culoare gri daca apesi pe ea inseamna ca vrei sa dai acel raspuns castigator! ea se ca face portocalie apoi!

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

In partea dreapta a fiecarui raspuns de la o intrebare de-a ta vezi acolo o fundita gri care se coloreaza cand treci cursorul peste ea. Dai click in dreptul celui pe care vrei sa il premiezi. Si iti cere confirmare. Confirmi si astfel ai acordat fundita.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cred că te-au lămurit colegii. Te rog numai să nu începi şi tu să pui la fiecare început sau sfârşit de întrebare "dau fundiţa" că e deranjant.

| NoNameToday explică:

Ms pentru rasp.:X

| Kitty a răspuns:

La raspunsurile pe care le-ai primit iti apare undeva in dreapta o fundita si scrie acolo ''declara raspunsul castigator'' si dai click acolo si apoi ok sau yes nu stiu sigur ce mai apare. si gata happy

| Kitty a răspuns:

Raspunsul castigator il alegi tu, care ti se pare tie cel mai corect.

| Girl1234566547 a răspuns:

Hey vezi ca fundita se afla la fiecare persoana in partewinking... tu decizi cui ii dai acesta fundita, depinde de raspunsul pe care acestia il dau, care crezi tu ca ti-a fost de foloswinking pupici:*

| ριтʏcнα a răspuns:

Din cate stiu eu fundita inseamna acel loc pe care il acorzi unei persoane care a rasp cel mai corec ...eu asta cred ca ins