Salut,
Singura solutie este sa va despartiti, stiu ca e greu...da dovada de maturitate, asta e, nu a fost sa fie, pierzi timpul...care nu se mai poate recupera niciodata, cred ca in 4 ani de zile ai observat asta, cu ce ai progresat in aceesti ani, ti-ai pierdut timpul, banii, prieteni. parerea mea despartiti-va.
Inteleg ca e foarte greu, si eu sunt asa dar alta modalitate in afara sa i spui direct nu este
Nu ai alta soluie decat sa ii spui, nu e ca si cum ai putea trmite mesajul prin alta persoana, si ca idee daca merita relatia, pai deinde: ori schimbati ceva ori va despartiti, ca idee, daca se intampla ceva peste 11 ani o sa zici ca ai indurat 15 ani de relatie degeaba sau cum? e ciudat sa mai numeste o relatie ceva care merge bine doar din punct de vedere al actului sexual.
Consider că despărțirea e o soluție bună. Și de ce ți-ar fi frică de singurătate? S-au inventat diferite activități în care poți învestii timpul pe care îl ocupai cu ea.
Te înscrii la voluntariat ca exemplu, faci sport sau ieșit singur mai des sau cu acel un/doi prieten(i) pe care îi mai ai. Si poate dacă le explici că nu vrei să te simți singur vei cunoaște cu ajutorul lor noi persoane.
KatiMe27 întreabă: