anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ma pot duce la femei fara sa afle iubita?

Răspuns Câştigător
| Theo94 a răspuns:

Am auzit ca inselatul iti dezvolta mintea, ca la sah, gasesti mereu strategii noi, ajuta la improvizatie laughing, cand ajungi acasa mai tarziu trebuie sa gasesti o scuza buna nu sa te balbai. laughing Si in plus e si viceversa nu stii pe unde a umblat gura nevesti care iti pupa copiii si pe tine.

P.S.: Cred ca esti troll.

20 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Dacă ai iubita de ce vrei sa te duci la altele? Lasă fata in pace dacă nu îți doresti ceca serios cu ea și după mergi la altele.

| RAY a răspuns:

Incepe cu sora ei apoi daca ai fantezi cu mature cu mama ei, clar nu se afla, ca doar e in familie big grin

| Violleta2022 a răspuns:

La 11 ani, o iei pe mama de mana si asa ajungi la femei.

| Freya1 a răspuns:

Da iubita ta ce are, ciunga in par? De ce ti-ai mai luat iubita daca vrei sa mergi la femei?
Mai bine fa ceva pentru ea si las-o ca nu o meriti sincer.

| Catrice a răspuns:

Te desparți de iubita și te cazezi într-un bordel.

| Andreeush a răspuns:

Se vede cât de mult îți pasă de iubita ta.
Ar trebui să o lași în pace dacă te gândești să umbli cu altele.
Nu o meriți.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreeush):

Are doar 11 ani si scrie de plictiseala.
Nici cont pe TPU nu are voie, ca ala se face la 12 ani.
Uite aici:
"în 22 Februarie | Kvitrafn a întrebat:
Cum fac sa imi creasca barba la 11 ani?"

| sofisis a răspuns:

Stii ce-ti doresc cu patima?
Ca "femeia" la care o sa te duci, sa ai surpriza majora sa fie gagica-ta. Mama ce as rade laughing)))

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cum pot să te bat fără să te omor?

| CleanHeart a răspuns:

Nu mai bine rămâi cu acele femei și îți lași iubita in pace? big grin
Că nu o meriti sa știi, un bărbat adevărat nu înșală mai ales daca își iubește prințesa.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Atunci cand iubesti si accepti sa construiesti o lume impreuna cu persoana iubita nu prea ai cum sa inseli. CAND IUBESTI!

Si totusi, oamenii calca stramb! Au mari probleme cu mentinerea fidelitatii in cuplu.

Sigur, e greu sa ramai fidel cata vreme totul pare tentant in jur. E greu mai ales daca esti un om macinat de fantezii nerezolvate, un om nesigur, un om care este usor influentabil. Atunci e greu!

Multi vor sa aleaga sa traiasca alaturi de o singura persoana dar, in acelasi timp, vor sa mai guste si din altii.

Dragi meii, ar cam trebui sa va hotarati. Iubirea este sau nu – ea nu se administreaza cu picatura!

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Du-te la femei daca ai nevoie de altele. Dar pe ea n-o sa fa sa sufere sau sa-i aduci cine stie ce boli.

| SalutCeFaceti a răspuns:

Te duci. Daca ai servici pana seara, poate fi o scyza sa te duci. Te poti duce cand nu e prin preajma. Desi, cred ca intrebarea e pusa mai mult la misto.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru SalutCeFaceti):

Invata-l sa fie un curvar, bravo. Asa faci si tu?

| SalutCeFaceti a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Nu, ca am 14 ani. I-am raspuns fix cum e intrebarea: la misto. El voia sa se laude ca are iubita, dar in acelasi timp sa para om ca are nevoie de femei. Cliseu (oarecum). Si oricum, daca a intrebat ii raspund.

| TroubleInParadise a răspuns:

Da ea ce are? laughing)

| Florin0012 a răspuns:

Pur și simplu, fi naturat.

| Lare13M a răspuns:

Din cauza astora ca tine ajung femeile sa sufere si sa faca alte lucruri! De ce nu apreciezi ce ai langa tine! Femeile mereu afla ce fac gresit iubitii lor si nu se termina cu bine! Eu zic mai bine sa apreciezi ce ai langa tine! Nu se stie cand ramai fara ea, doar pentru satisfacerea unei placeri trupesti!

Întrebări similare