Dintr-un motiv pe care tu sigur il stii,ea te pedepseste.
Trebuie sa rabzi,sa-i lasi spatiu si timp sa inteleaga ca-i lipsesti,sa te ierte si sa te vrea inapoi.
Rezista,fara sa te incurci cu alta, aici mi-a placut cat de realist vezi lucrurile si, incearca sa iti umpli timpul cu ORICE.Jocuri,filme,muzica,doar sa ai creierul ocupat.
Si,tatoneaza terenul din cand in cand, un an si jumatate nu se termina atat de usor!
Ma intreb ce i-ai putut face de te pedepseste in halul asta...
Capul sus, trece!
Timpul te va ajuta sa treci peste greu doar ai tv si pc in casa asa ca nu te plictisesti.
Asa se intampla mai mereu si este din cauza ca nu poti accepta atata ingnoranta din partea ei stiind ca candva ai fost totul pentru ea.sunt convinsa ca daca ea nu te ignora atat si ramaneati prieteni ai fi acceptat totul cu mai mult calm.la urma urmei nu stii ca indiferenta doare mai mult decat orice altceva? funda?
.Si eu sunt in aceeashi situatie...dar sa stii ca timpul nu te va ajuta cu nimic.am incercat asta si nu m-a ajutat deloc.incearca sa-ti gasestialta prietena si so iubestica si pe aceasta...doar asa o vei uita.
Daca ai facut tot posibilul si nu te poti impaca,atunci iti trebuie sa pleci cit mai departe de ea, departe, departe.dar de ce s-a despartit de tine?/
Oooohoo pritene, ne asemanam f mult in privinta asta, numai ca mie imi sare gandul la cum s-o bat in gura si sa-i *** pumni in stomac pana ii ies ochii din gavane
Daca inca o iubesti asa de mult logic ca gandul ti se va intoarce la ea.tot ce poti sa faci e sa lasi timpu sa treaca asa am patit si eu cu primul meu prieten, daca te iubeste pana la urma o sa se intoarca la tine iar daca nu se intoarce, cu timpu o vei uita cu siguranta... sper ca te-am ajutat te-am pupat.