| noname4me a întrebat:

Cum mama naibii fac sa o uit? straight face a trecut aproape o luna si inca nimic straight face si e mai puternic sentimentu de iubire straight face sa nu ma gandesc la ea NU POT deci am incercat orice :-J p. s. e super indiferenta cu mine dintr-o data dupa 1 an jumate de relatie straight face stie ca inca ma iubeste da nu mai vrea sa ne impacam mi-a dat ignore etc ma evita cu orice pret ce naiba sa fac? straight face Sa ma pun cu alta imi e super greu si sa ma gandesc la asta... simt ca m-as folosii de aceea persoana si ma simt prost eu fata de ea straight face nu sunt genu sa ma folosesc de oameni straight face ce pot face sa ma impac cu ea? sa las timpul sa treaca si atat? straight face si ce pot face sa nu ma mai gandesc la ea...straight face Am incercat am iesit pe afara la la am stat cu prietenii etc da cand raman singur gata seara cand ajung acasa sunt singur thinking imi fuge gandu la ea instant

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Dintr-un motiv pe care tu sigur il stii,ea te pedepseste.
Trebuie sa rabzi,sa-i lasi spatiu si timp sa inteleaga ca-i lipsesti,sa te ierte si sa te vrea inapoi.
Rezista,fara sa te incurci cu alta, aici mi-a placut cat de realist vezi lucrurile si, incearca sa iti umpli timpul cu ORICE.Jocuri,filme,muzica,doar sa ai creierul ocupat.
Si,tatoneaza terenul din cand in cand, un an si jumatate nu se termina atat de usor!
Ma intreb ce i-ai putut face de te pedepseste in halul asta...
Capul sus, trece!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Timpul te va ajuta sa treci peste greu doar ai tv si pc in casa asa ca nu te plictisesti.

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Asa se intampla mai mereu si este din cauza ca nu poti accepta atata ingnoranta din partea ei stiind ca candva ai fost totul pentru ea.sunt convinsa ca daca ea nu te ignora atat si ramaneati prieteni ai fi acceptat totul cu mai mult calm.la urma urmei nu stii ca indiferenta doare mai mult decat orice altceva? funda?

| xXx_6966 a răspuns:

.Si eu sunt in aceeashi situatie...dar sa stii ca timpul nu te va ajuta cu nimic.am incercat asta si nu m-a ajutat deloc.incearca sa-ti gasestialta prietena si so iubestica si pe aceasta...doar asa o vei uita.

| karinka_7246 a răspuns:

Daca ai facut tot posibilul si nu te poti impaca,atunci iti trebuie sa pleci cit mai departe de ea, departe, departe.dar de ce s-a despartit de tine?/

| Akuma a răspuns:

Oooohoo pritene, ne asemanam f mult in privinta asta, numai ca mie imi sare gandul la cum s-o bat in gura si sa-i *** pumni in stomac pana ii ies ochii din gavane

| andrutzza_6183 a răspuns:

Daca inca o iubesti asa de mult logic ca gandul ti se va intoarce la ea.tot ce poti sa faci e sa lasi timpu sa treaca asa am patit si eu cu primul meu prieten, daca te iubeste pana la urma o sa se intoarca la tine iar daca nu se intoarce, cu timpu o vei uita cu siguranta... sper ca te-am ajutat te-am pupat.