Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata sa. Pe tine de ce te deranjeaza lucrul asta? Asa cum tu preferi femeile, ei prefera barbatii. Atata timp cat nu fac sex si nu se saruta in fata ta, cu ce te deranjeaza?
Eu zic ca poti respira si traii fara sa fii un frustrat si sa judeci alegerile altora.
Pai unii sunt fetite...Hai sa nu criticam ceea ce face omul in propriul dormitor, chiar daca noua ni se pare ca totul este intors cu curu-n sus.
Neutrino,ai pus accentul pe,,I,,,,in propriul dormitor,,. Ai vazut ultima manifestare din Bucuresti? Eu zic ca urlete de maimuta,culorile stridente,barbati in fuste si vulgaritate in miezul zilei, prin locuri publice, nu sunt tocmai in intimitatea lor. Spune tu acum, fiind o persoana inteligenta dupa cum am observat, este normal asa ceva?
Da pare scarbos dar asta le place sa faca celor care sunt gay homosexuali nici sa fii bisexual nu prea e bine ca iti plac ambele sexe nu doar unul daramite transexual sau mai stiu eu ce alt gen
Evident ca nu prefera femeile cei care sunt gay.
Nici mie nu-mi plac aceste "anomalii". Dar sunt si ei oameni, e treaba lor ce fac in intimitatea lor.
Sunt curios daca si in urma citirii urmatorului articol iti vei mentine parerea ca sunt niste anomalii. Nu incurajez dar nici nu incriminez acest comportament care se pare ca dupa ultimele cercetari medicale se dovedeste a fi genetic.Te nasti gay sau devii? http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=499
Pai nu stiu cum e sa fii gay si nici nu stiu cand devii gay, dar daca vrei sa afli cum e sa faci sex cu un barbat atunci roaga un prieten sa se **** cu tine si afli.
De ce toata lumea se leaga de gay si cu lesbienele sunt de acord? Pana la urma ambele sunt scarboase si anormale din punctele unora de vedere.
''. Nu ati prefera sa faceti sex cu o femeie in loc de barbat? '' un gay ar raspunde ''Nu'' de ce? Tocmai pentru ca este GAY. Devii gay in moemntul in care te simti atras de barabti si de femei nu, indiferent ce ai face
Ma,pe undeva sta in natura noastra ca oameni sa iubim sau sa tinem emotional cu femeile. Mama ta e femeie,ea ti-a dat viata,este cam greu sa strigi in gura mare ca urasti lesbienele,fiind tot femei. Nu sunt de acord cu nici o tabara,dar femeia,prin modul ei gingas nu instiga asa mult la ura. Daca vezi doi barbati nu cred sa ii asociezi cu ceva frumos si gingas. Totul tine de gene, dezvoltare si percepere femeii in societatea de azi. In doi gay arunc linistit cu pietre, in doua lesbiene nu, imi sunt inferioare fizic si nu am nici o satisfactie sa ranesc pe cineva care nu se poate apara, lesbiana sau nu.
Poate pentru tine, pentru mine nu e asa Mie nu mi-e sila de femei in general, mie mi-e sila de cele care se ling daca intelegi
Desi nu, nu as arunca cu pietre in nimeni, doar ca nu am o parere deloc buna despre asta.Nu e firesc, nu mi se pare ok
Nici eu nu sustin ideea de lesbiene sau homosexuali, dar cand vezi doi idioti cu posete iti vine sa ii joci in picioare! Apropo de asta, noi asociem persoanele gay, cu posete si fustite...etc.Daca barbatii devin femei, ele de ce nu devin barbati, pshiic vorbind?
Nu toti homosexualii poarta haine de fete.Aceia sunt si gay si travestiti.Sunt si femei mai baietoase pe care nu le deosebesti de barbati.
Asa se gandeste si un gay: "ce vezi asa fain la o femeie?!" Este ceva psihic. Cum s-a spus si mai sus: "este intimitatea lor". Intimitatea trebuie respectata. Deci...e treaba lor.
Bineinteles ca nu vezi nimic fain in a face sex cu un barbat, pentru ca esti heterosexual, si de aia unii se numesc "gay" pentru ca sunt atrasi de acelasi sex. Cand devii gay? Gasesti tu vreo sursa sigura de pe internet care iti explica asta.
George0197 întreabă: