Se va desparti oricum de tine fie ca ii dai ce-ti cere, fie nu. in orice caz nu pot sa le spun obsedati, le place sexul, il vor dar unii stiu sa si astepte sa fii pregatita. astia care te ameninta asa sunt fustangii, daca nu gasesc la tine se duc la altele, daca le dai...la un moment dat tot vor sari pe alta floare.n-as putea sa le spun in vreun fel ca nu merita nici o jignire.
Sinceri. Nu te aburesc cu tot soiul de declaratii si promisiuni. Sex vrea, sex cere.
Elasexygagica esti ce Mai proasta fiinta...n-am vazut Asa prostie cate comm dai asa de idioate Mori fa
SaintOcea aici vorbim de un anumit ge de fete. fetele care pun baietii sa astepte ele avand 14-15 ani sunt ele de vina.nu tebuie sa stai cu un baiat daca nu esti pregatita sa ii oferi si altceva(daca e mai mare, sigur isi doreste). acele fete sunt adeptele fidelitatii, ca si mine.eu traiesc pe principiul "daca vrei ceva vii la mine, nu te duci la altele"
Elasexygagica tie ti-ar conveni sa stai cu un baiat care dupa 2-3 luni de relatie se depart de tine fiindca nu vrei sa faci sex cu el?
simo102 întreabă:
Florentina9210 întreabă: