| Ionutz a întrebat:

Cum o fost primul sarut? va placut/nu va placut? de ce?

9 răspunsuri:
| 10011993 a răspuns:

Primul sarut nu mi-a placut deloc! a fost cu un baiat de care mie nu-mi placealaughing a venit la mine si m-a bagat limba pe gatlaughing insa primul pupic pe buze a fost total diferitbig grin

| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a răspuns:

Primul sarut a fost la 11 anishorilove struck a fost frumoslove struck mi-a placut, plus ca era cu baiatul de care eram indragostitalove struck a fost pe neasteptate.pentru ca era la adev sau provocarelaughing. dar mi-a placut multlove struck.si primul sarut nu se uita niciodatalove struck

| mika a răspuns:

La mine a fost un cosmarlaughing nu mi-a placut mi-a bagat limba in gura din prima, mai sa ma inec laughinglaughing nu stiam pe atunci blushing

| mypasionareyou a răspuns:

Primul sarutlaughing... pai super. mi-a placut la nebunie:X... nu o sa uit niciodata buzele alea dulcilaughing. era si cu baiatul pe care il placeam:Xce vremurihee hee

| Cigαяєttє a răspuns:

Primul sarut a fost cu un baiat care nici macar nu-l cunoasteam laughing pentru. ca el avea niste prieteni care ma cunosteau pe mine si asa a aflat de mine si cand m-a vazut i-a placut de mine si a venit si m-a sarutat laughing)

| larysa_4174 a răspuns:

Primul sarut... a venit un baiat la mine(care vroia sa fim impreuna, dar eu nu) m-a luat in brate si ma sarutat...nu am avut timp sa reactionez.primul sarut de m i-a placut a fost cand m am sarutat cu baiatul de care imi placea

| AnA19MaRiA a răspuns:

Primul sarut o fost cu o persoana de care nu`mi placea insa lui da de mine. Jucam adevar sau provocare si a trebuit nu mi-a placut.Insa urmatoarele cu prietenul meu a fost ft fainwinking:-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost la 6 anilaughing fff fain...ni il voi uitahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a fost ca un vis foarte frumoslove struck mi-a palcut foarte mult si ma lu'at pe neasteptatekiss(mi-a spus sa ma duc pana'n capul strazii sa mi-a rate ceva si acolo m-a sarutatlove struckkisslove struckkisslove struckkiss

Întrebări similare