| stelutaaa a întrebat:

Cum o pot convinge pe mama sa ma lase sa dorm la o colega? sunt clasa a 10a, iar mama imi reproseaza ca nu vrea sa ma lase pentru ca nu o cunoaste straight face. ma abtin cu greu de fiecare data sa nu ma umplu de nervi insa nu stiu cum sa ma comport cand aud o asa prostie. data trecuta cand am mai vrut sa dorm la colega respectiva, mama nici nu a vrut sa vorbeasca cu mama ei pe motiv ca decizia e deja luata, e nebuna... ce pot face?
funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca mama ta iti doreste doar binele orice ar face, dar asa e felul ei de a fi.Si e greu sa ii schimbi conceptiile, dar nu imposibil pentru ca eu am reusit.Ea u are suficienta incredere in tine si ii este teama ca ti se poate intampla cv, si considera ca nu o cunoaste pe acea fta si familia ei asa bine incat sa li te incredinteze.Cred ca ar trebui sa porti o discutie k ea si sa ii dovedesti treptat ca ai crescut si ca iti poti purta de grija, ca meriti increderea ei.Trebuie sa aveti o discutie matura,dar nu in care sa va reprosati chestii,doar sa ii spui ce mult te deranjeaza ca nu poate avea incredere in tine si ca inca te considera un copil,exprima`ti dorinta de a vrea sa te simti bine ca prietena ta si spune`i k asa e normal,ca asa fac toate ftele, ca vremurile s`au schimbat si ca nu ti se poate intampla nimic pentru ca colega ta e de incredere si u nu o sa dezamgesti niciodata. Poarta`te frumos cu ea si arata`i ca esti suficient de matura ssi de mare incat sa ai dreptul sa te distrezi, si sa faci ceea ce este corect.

1 răspuns:
| LiK3 a răspuns:

Fai cunostinta mamei tale cu colega respectiva fale sa petreaca putin timp aman2 si dupa mama ta va vedea ca nu e cine stie ce si ca colega ta e de treaba.(cred)