Cred ca mama ta iti doreste doar binele orice ar face, dar asa e felul ei de a fi.Si e greu sa ii schimbi conceptiile, dar nu imposibil pentru ca eu am reusit.Ea u are suficienta incredere in tine si ii este teama ca ti se poate intampla cv, si considera ca nu o cunoaste pe acea fta si familia ei asa bine incat sa li te incredinteze.Cred ca ar trebui sa porti o discutie k ea si sa ii dovedesti treptat ca ai crescut si ca iti poti purta de grija, ca meriti increderea ei.Trebuie sa aveti o discutie matura,dar nu in care sa va reprosati chestii,doar sa ii spui ce mult te deranjeaza ca nu poate avea incredere in tine si ca inca te considera un copil,exprima`ti dorinta de a vrea sa te simti bine ca prietena ta si spune`i k asa e normal,ca asa fac toate ftele, ca vremurile s`au schimbat si ca nu ti se poate intampla nimic pentru ca colega ta e de incredere si u nu o sa dezamgesti niciodata. Poarta`te frumos cu ea si arata`i ca esti suficient de matura ssi de mare incat sa ai dreptul sa te distrezi, si sa faci ceea ce este corect.
Fai cunostinta mamei tale cu colega respectiva fale sa petreaca putin timp aman2 si dupa mama ta va vedea ca nu e cine stie ce si ca colega ta e de treaba.(cred)
Anonim519 întreabă: