| BMwAndeds a întrebat:

Cum o pot convinge pe o fata sa nu se mai machieze, de exemplu: sa-si dea cu rimel, creion de ochi, fard, pudra, fond de ten.
Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| Universe1445 a răspuns:

Părere mea este că aceasta e imposibil, dar încearcă să-i faci complemente mai multe în momentele cînd nu e machiată.Sau pune-te în genunchi și spune-i : Draga mea, te implor.Nu te machia că și așa ești o zeiță big grin
Sper că te-am ajutatwinking
Funda? big grin

7 răspunsuri:
| Alëxąndŕą a răspuns:

De ce sa nu se mai machieze?
Ti-e frica ca o sa ti-o sufle altul? straight face

| ALGator a răspuns:

Dracul se ascunde in nuante. In cazul de fata in grosimea stratului de fond de ten.
Fara machiaj deloc (si fara deodorant) obtii o maimuta neingrijita.
Cu 2 mm de fard obtii o maimuta minjita.
Zeita e pe undeva in acest interval. Dar trebuie ca ambii sa invete sa afle unde.
Daca iti doresti prima varianta, atunci va trebui sa o cauti pe la manastirile din Bucovina. Desi e ilegal sa ai relatii cu o calugarita.
Un machiaj facut cum trebuie e "invizibil" si se regaseste direct in efectul de frumusete pe care il da.
Ai facut bine ca ai intrebat. Eu as cauta mai intii niste exemple in afara care sa-mi placa. Dupa care, daca ea exagereaza, as incerca sa o conving folosind si acele exemple. E savoir de vivre, nu se invata de pe o zi pe alta si nu se preda (din pacate) la scoala.
Succes :-)

Răspuns utilizator avertizat
| ALGator a răspuns (pentru MorcovMorcovescu):

Da, confirm. Dar nu eu le oblig.
Cu deodorant e voie :-)?
P.S. Nu am spus o "fata" de 8 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns:

Nu va renunta definitiv la machiaj.
Poate pe parcurs, va renunta.
Acum, vara ar putea renunta la fond de ten si pudra. Ca arata mai bine fara.

| GabrielaIoana a răspuns:

Spune-i ca iti place mai mult daca nu se machiaza. Si prietenul meu mi-a spus asta si am renuntat de dragul lui.