Off, e greu se vede ca tii si iti pasa de ea sa stii! E greu in schimb sa reusesti ceva in aceasta privinta, dragostea e oarba uneori si nu vedem intotdeauna si interiorul unei persoane! Vezi asa cum ti se pare tie bastard el totusi o face sa se simta bine, si in felul lui o iubeste! Ca sa vezi daca vrea intr-adevar ce e mai bine pentru ei doar sa-i organizezi un flagrant e cel mai bun lucru, adica sa pui o fata sa ii faca avansuri sa vezi daca se arunca la ea sau intr-adevar tine la sora ta! Atunci vezi daca se merita unul pe altul sau nu! Eu iti doresc multa bafta!
Cateodata nu pot sa cred cat de naiva este sora mea si are 22 de ani. la inceput mi-a zis ca sunt invidioasa si ne-am luat la cearta, nu ne-am vb o perioada mare de timp, a doua oara gagikasu m-a jignit si mi-a spus ca as fi buna sa fac videochat, am vb cu varul meu ( omu e nebun cum aude ca cineva m-a jignit sau chestii de genu imediat sare imediat, si i-am spus de faza cu videochatul, a innebunit cand a auzit.am vrut sa ii dam o lectie dar ne-am gandit ca cine stie cum il bate sau ceva de genu de ajunge pe la "Racoare" asa ca am zis poate se desparte de el, dar nimic. imi vine mie sa ii sparg capul lui gagicasu, recunosc si eu sunt o fata foarte dificila, dar nu imi convine sa isi bata cineva joc de sora mea. mai nou gagikasu vroia sa mearga la munte. sigur p banii lui sora mea.
Daaa, fii tare trebuie sa cada, sa greseasca nu are cum sa fie omul perfect! E josnic sa vb astfel cu sora prieteni tale! Deci sunt sigur ca va calca pe bec! Tu sa fii pe faza sa savurezi victoria! Dar vb cu varul tau sa-i organizati un flagrant, sigur o sa pice in cursa!
Nu sunt genul sa stau sa il urmaresc, dar voi vorbi cu ea serios si incerc sa ii prezint alt baiat :X
mss
Sper sa realizeze ca are o sora superba care tine la ea si ii vrea binele! Iti urez mult noroc!
Buna colega
Mai si-a atins scopul! le km are!
Pai 1: are simtul umorului, vb pervers si cu haz
2: da bine si la sentimente
voi fetele alea dornice de un viitor sigur ( de parca va e frica sa nu cumva sa fitizi "fecioare" nemaritate sau etc, brusc apare dorinta de a avea pe cv si de a vedea viitorul cu acesta, boul asta de care zc tu uite ca a ajuns si acolo, dupa cum ai zis tu doreste sa cunoasca pe parintii tai tare asta, pai lasa asa, faoo pe sorta fericita zi pct tau de vedere, apoi zi k nu te mai bagi, si lasa sa decurga de la sine, daca tatal tau nu il va place isi va face el cv, nu stiu va vb cu sora ta in fine, ceea ce trebuie sa faci tu e sa il pui in situatii dificile dar cu impresia " k nu asta intenbtzionezi " succes
Coleguu:X
in cate situatii dificile nu l-am pus pana acum dar a stiut omu sa le depaseasca. e haladit omu ...cat de trist cand eu ii cer bani zice ca nu are, dar lui ala ii face tot felul de cadouri cred ca fac videochat si renunt la facu ) c zici?
____
sa lasam glumea, cums a vina cu el acasa) sau poate ar fi mai bine si pun cainele sa il muste.
pana la urma cred ca o sa isi dea ea semana singura, ce fel de persoana are alaturi de ea:*
Nu are rost sa te complici
Nu stiu ce sa zic. Dar ar trebui sa stai de vb cu ea si sa ii spui ei ce ne-ai zis si nou. Daa tu o iubesti pe sora ta cuvintele iti vor veni din suflet nu trebuie sa iti zica nimeni ce sa i zici ei pentru ca vorbele pe care le vei zice tu atunci o vor face sa inteleaga pentru ca is spuse din suflet... Si daca nici atunci nu vera las-o in pace poate ca viata asta i place ei. Eu te inteleg ca ti la ea ca e sora ta si nu vrei sa o vezi in felul acesta dar daca ea nu isi dsa seama tu nu ai ce sa i faci... gandeste-te in primul rand la ce vera ea poate ca ea il iubeste asa ca nu o sfatui sa se desparata de el, dar sfatuieste-o sa incerce sa il schimbe sa nu mai fie asa de nesimtzit si sa nu mai accepte toate magariile lui. Dar ar mai putea fi o chestie la mijloc, Avand in vedere ca tu nu il suportzi pe el incerca sa i vezi si calitatzile ca poate le are doar ca tu nu le-ai vazut pana acuam. Sunt sigura ca are si calitatzi si sora ta le-a vauzt iar tu nu. Poate ca fostul ei prieten era altfel, dar si ala avea defecte, tu nu le-ai vaziut pentru ca nu tu ai fost cu el. Ar trebui ca si tu sa incerci s ieshi oadata cu ei in oras ca sa il cunosti mai bine si poatre atunci iti vei schimba parere. Sper sa nu te superi pe ceea ce tziam zis dar ar putea fi si asta ceva care sa te faca pe tine sa il urasti atat. Incerca sa il cunosti si sa il vezi cum e el de fapt si daca e chiar asa cum crezi tu atunci acctzioneaza.Dar nu ii impune surori tale. Spune-i tot ce ai de zi ca pe un sfat, ca daca ii vei impune ea va crede ca tu il vrei pentru tine si risti ca din cauza lui sa o pierzi pe sora ta. Sper ca te-am ajutat Te pup Bafta :X
Cu fostul ei prieten vb cu "cf frate? " zici ca eram sora lui ne intelegeam super bine, discutam orice cu el, era super. iar asta mi-a zis " Auzi stii u ai fi buna pentru videochat, am un prieten nu vreti sa formati un cuplu?" imi venea sa il strang de gat. cateodata se comporta si cu sora mea urat, daca ii zice ceva sora mea el ii raspunde hai bine ma, lasa-ma poti sa pleci.
Ai telefon? filmeazal, filmeazal cum se comporta cu tine si incearca sa vorbesti cu ea si sa incerci sa ii explici ce ii face. Daca nu va avea mult de suferit dupa aceea.
Pai uite un sfat pentru tine
incearca sa il pui la incercare adica vorbeste cu o prietena de a ta pe care el nu o cunoaste sa se dea la e sa aiba o intalnire sau cv de genu si cand el se da la ea sa apara sora ta sa isi dea sema de ce are la usa
sau la fel pune o prietena de a ta sa se dea la e si cand el o pupa sau o tine in brate fai o poza si arataio surori tale
daca nu merge incearca sa vorbesti cu ea sau cu parinti tai sa ii spui cu ce fel de tipi umbla sora ta
nici mie nu miar place ca sora mea sa pateasca asa si am o sora mai mica dar e fata desteapta pana acum sa descurcat
BAfta multa si tinema la curent te rog
Asta cu pupatu nu merge cand ne-am cunoscut prima data. omu m-a pupat de doua ori pe gat si i-am spus lui sora mea. si a zis ca poate mi s-a parut mie
Incearca sa ii demonstrezi surorii tale prinn faptele lui, evidentiazale, asfel incit ea sa vada, tu ai spus ca el lucreaza intr-un salon publik, prindel flirtind sai nu stiu ceva de genul asta si filmeazal apoi arata-i asta surorii tale ...sint sigura ca ea va fi dezamagita si se va simti foarte rau.dar nu uita sa ii amintesti ca ii doresti doar bilele! succes.