Nu planifica prea mult chestia asta ca o sa iasa un dezastru. Mai bine este sa o faceti pe neasteptate, lasati-va purtati de val.
Fi bland cu ea,o sa o doara si o sa te doara si putin pe tine, depinde cat de stramta este... S-ar putea sa iti spuna sa te opresti pentru ca o doare prea tare, fi grijuliu cu ea si ascult-o Pe langa durerea care o simte ea, mai este si placere, poate o sa iti spuna si ea asta.
Nu uita sa folosesti un prezervativ, inainte de contactul sexual spune-i sa fie cat mai relaxata, astfel se va simtii mai bine.
De la inceput iti zic ca si eu sunt virgina.Am 16 ani...Prietenul meu, la fel este virgin. Cind ma gindesc la acest pas parca nu am nici o grija luind in considerare ca el o sa fie etent. Daca ai zis ca o poti excita la maxim, atunci fa aceasta si atunci...trebuie sa va protejati, daca nu vrei sa aiba parte de o sarcina nedorita. Vedeti si voi, pot fi si consecinte, citesc des pe net despre cancer la col uterin daca se incepe viata sexuala la o virsta fragila. Numai bine. Pa, pa!
Poi na nu is experta dar fa ce crezi ca e bun pentru tine si pentru ea...laste purtat val, o sa iasa bine vezi tu
Pretene fii atent du-te la o fata care sa te invete cum sa faci si ce sa faci ca daca sunteti amandoi virigini se alege prafu iti zic eu :d