Un baiat bun, frumos, si destept, care sa-ti merite cu adevarat dragostea. Hocus-pocus!
Buna,timpul e cea mai buna solutie,sa ai rabdare,ca incetul cu incetul va disparea aceasta durere ce o simti, dar trebuie sa ai si tu caracter si vointa, sa iti propui si sa iti doresti cu adevarat sa il uiti.Nu poti uita o persoana peste noapte,ca asa e cu dragostea,cand iubesti si nu mai esti cu persoana iubita,suferi,fiecare a trecut,trece sau va trece prin aceasta experienta.
Gandeste pozitiv,fi optimista si gandeste-te ca nu a fost sa fie,baieti mai sunt si nu trebuie sa te opresti la unul, viata merge mai departe, ocupa-ti timpul cu diferite activitati sa nu iti mai stea gandul la el...
Iti gasesti pe altcineva si o sa vezi ca sentimentele pentru ala o sa dispara sau...impacate cu el
Stiu ca te doare,stiu ca oriunde te-ai uita si orice ai face, gandul mereu la el o sa-ti zboare.
Stiu ca nu-l poti scoate din mintea ta. Daca plangi degeaba plangi, tot nu-l poti uita...stiu.
Timpul trece fara sens si crezi ca lumea toata s-a sfarsit...
Stii,nu e asa.
Viata,merge inainte. Oamenii continua sa traiasca,sa rada,sa planga,sa se indragosteasca,sa se desparta.
Azi plangi tu,maine poate eu, viata e necrutatoare.
Asa ca, nu te lasa victima in bratele ei.Lupta cu starea ta, iesi din halul in care esti.Adu-ti aminte de tine.Cum erai? Inainte sa-l cunosti.
Radeai,erai vesela si plina de viata,interesanta si vioaie!
Regaseste in tine,fata de atunci,caut-o,e mai matura acum,dar tot acolo este,n-a plecat nicaieri.
Incet,incet,adu-ti aminte de vechile gesturi,de obiceiurile tale uitate,invata sa cauti bucurie in orice,in zambetul unui copil,intr-un rasarit senin de soare,in florile mici de la parterul blocului,in pisica mama care-si hraneste pisiceii...
Invata sa mergi singura pe strada iarasi si realizeaza cat de puternica poti fi,e un act de bravura pentru tine in clipa asta,dar daca reusesti,ce victorie!
Plangi,sufera,urca-te pe pereti, dar intr-o zi, arunca durerea si hotaraste ca asa nu se mai poate.
Pentru ca poti.
Viata e scurta.Si poate fi foarte frumoasa.
E in mana ta s-o faci asa!