| gardianuf a întrebat:

Cum observi daca o persoana te minte dupa ochi lui/ei?

Răspuns Câştigător
| dutzuGman a răspuns:

Uita-te la serialul Lie to me si ve-i vedea.

8 răspunsuri:
| stejara a răspuns:

I se dilata pupilele.dar in general oamenii cind mint au tendinta de a-si atinge nasul sau gura.

| Aplix a răspuns:

Nu ai cum. doar daca persoana este prea proasta si incepe sa zambeasca si sa rada la tine atunci cand minte.

| stejara a răspuns:

Aplix tocmai am raspuns.de fapt sint publicate si carti in sensul asta

| h3r a răspuns:

Nu te poate privi in ochi daca minte...

| gardianuf explică:

Tari raspunsurile! nu stiu ce sa aleghappy

| MaicutaMaui a răspuns:

Nu iti dai seama numai dupa ochii lui/ei, astea sunt povesti. Cunosc pe cineva care ma minte la fiecare gura de aer pe care o ia si ma priveste in ochi mereu.
In primul rand, te gandesti ce are de castigat daca minte.
Spune prea multe detalii, devine nervos, iti dai seama dupa cum gesticuleaza, mai ales daca ii tremura vocea sau o ridica. Schimba subiectele imediat, baga scuze, alte povesti care nu isi au sensul in acel subiect, deci se pierde. Tu trebuie sa fii atent la ce zice si sa ii pui intrebari, poate chiar sa despici firul in patru. Acum depinde cat de bine cunosti acea persoana.

| oanard174 a răspuns:

In primul rand, atunci cand o persoana minte pe cineva nu-si da seama ca de fapt se minte ea singura(persoana), in al doilea rand cred ca iti poti da seama cand cineva minte(intr-adevar dupa ochi, dupa privire), da nu iti pot explica exact cum se uita sau ceva de genu asta.

| Petre_Adelin_1996 a răspuns:

Pupilele se dilata cand se excita, nu cand minte..Iti poti da seama dupa semnele asimetrice.Sunt foarte multe lucruri.De exemplu:Isi pune mana la gura, nas, ureche-/priveste spre dreapta lui, ceea ce insemna ca inventeaza, etc. Eventual ia-ti cartea Emotii date pe fata.Eu am citit-o, te poate ajuta foarte mult, mai ales daca esti pasionat de asa ceva, eu unul sunt, altfel cred ca mi-ar fi parut plictisitoare.

Întrebări similare