| Alex a întrebat:

Cum obtii un numar de telefon a unei fete?

6 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Cu rabdare si bun simt, un pic de tupeu si vointa, dar poate reusesti id ei si dupa aceea nr de telefon, sau incearca cu replicile astea,, sti vreau sa te aud la telefon si sa vb mai detaliat, sunt mai timid si doar telefonul ma ajuta sa trec peste timiditate, nu mi dai si mie nr tau de telefon,,? sau,, nu i mai bine daca imi dai nr de telefon, am mai mult timp seara si vreau sa vb in liniste,, eu o folosesc pe urmatoarea,, vreau sa ti aud vocea la telefon, m i se pare ca esti o fata buna cu voce calda si nu vreau sa pierd o asemenea sansa de a fi impreuna,,

| Christina a răspuns:

Il ceri straight face

| stefangeles a răspuns:

Daca stii sa vorbesti politicos sunt 100% sigur ca ti-l va da daca il vei cere big grin

| Marcelino a răspuns:

Il ceri feteitongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, am un raspuns pentru tine nu stiu daca ti se pare potrivit dar incearca sa o intrebi personal ar fi jenant si crede-ma am trecut prin asta dar poti sa pui pe altcine-va sa o faca el iti va da nr ei de tel o suni ii spui cine esti, si o inviti in oras!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vorbesti cu ia multa vreme si dupa aceea ii ceri numarul de telefo:p sunt fata de aceea iti dau sfatul acesta:p