Trebe sa fi direct cu ele oriunde ai fi - nimeni nu are facilitati sa obtina femei cand vor doar daca platesc si obtin sex, sau sant magnati financiari.
Esti mai fericit daca nu o obtii, sexul fara casatorie e pacat, o forma moderna de exploatare a femeilor de catre batbati, indifdrent daca e pe bani sau gratis.
Stiu ca sexul fara casatorie este pacat, dar chiar nu mi se pare in regula asa ceva, sincer sa fiu
pentru ca este o nevoie fizica, care nu face rau nimanui (doar daca este facut fara consimtantul unuia dintre parteneri, sau rezulta o sarcina nedorita in urma lui)
atat femeile, cat si barbatii, au nevoie de sex regulat pentru o stare de dispozitie buna; de multe ori asa este: barbatii profita de femei
dar atunci cand ambele parti isi doresc acest lucru, devine un lucru placut si util in acelasi timp (stare de bine, emotie pe alocuri, discutii si descoperire reciproca)
eu, spre exemplu, sunt si acum virgin, la 23 de ani, si asta pentru ca nu am fost capabil sa atrag fete in viata mea: lipsa de incredere, retragere sociala, monotonie in viata mea, o atitudine plictisitoare din partea mea
dar nu mai pot fizic, cu toata rusinea pentru ca spun asta; este un proces normal, care ar trebui facut regulat, de oameni cu o educatie sexuala bine pusa la punct
indiferent daca sunt casatoriti sau nu, asta mi se pare groaznic, si face oamenii sa practice abstinenta atat de mult, incat unii dau si in depresie, vicii precum masturbarea sau fumatul pe stres, si o calitate mai slaba a vietii in general
nu ca totul depinde de sex, clar nu; dar intelegeti ce vreau sa exprim
va multumesc pentru punctul dvs. de vedere!
Masturbarea este un comportament normal din punct de vedere al psihologiei/psihiatriei si este un obicei sanatos. Nu este un viciu.
Cel mai bine este sa-ti dai tu seama de aceste lucruri.
E greu de explicat ce vreau sa zic... Dar sa iti dau un alt exemplu...
Sa ne gandim ca vrei sa participi la un maraton de alergat de cateva ore.
Ei bine, pana in momentul de fata nu ai pic de experienta, pic de antrenament, crezi ca daca vei primi toate sfaturile necesare, vei reusi sa ajungi la sfarsitul maratonului?
Nu cred...
Asa si aici.
Trebuie sa intelegi ca nu exista o solutie miraculoasa pentru a avea "noroc". Nici experienta nu se vinde.
Da, probabil sunt zeci, sute de persoane, de carti care ti-ar promite succesul garantat in relatie cu femeile, dar ghici ce? E doar o iluzie. Pana la urma, tot tu trebuie sa experimentezi pentru a intelege anumite chestii.
In domeniul asta sunt niste chestii pe care, fie le ai in sange... fie te chinuiesti sa le inveti
Ei bine, daca le aveai in sange, nu mai ajungeai sa intrebi asta aici
Degeaba iti dam noi toate sfaturile de pe lume daca nu stii cum sa le aplici.
Degeaba incerci sa le aplici daca tu nu ai inceredere in tine.
Recomandarea mea, incearca sa vorbesti cu cat mai multe fete/femei. Atat cu cele care-ti plac, cat si cu cele care nu te atrag absolut deloc.
O sa ai de invatat de la ambele si doar asa o sa acumulezi experienta.
Un "RATAT TERMINAT" cum arata?
Am nevoie de niste repere generale dupa care sa ma ghidez.
Se imbraca prost? Gesturi sau mimica penibile? Poze indecente?
Mi-ai dat un raspuns ok, iti multumesc.
RATAT TERMINAT pentru femei în poze înseamnă ăia care nu știu cum să arate în poze.