| Lonely02 a întrebat:

Cum poate afecta stresul menstruația? Sunt îngrijorată ca de 12 zile nu mi-a mai venit mestra, dupa contacte numai protejate fara nici un incident, multi mi-au zis ca de la stres dar eu nu pot sa inteleg! Tin sa menționez că am 19 ani dar imi teama sa merg și la ginecolog.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stresul NU mi-a afectata niciodata menstruatia, dar absolut niciodata desi am trecut prine xamene grele, prin decese in familie, prin cehstii care mi-au declansat diabet pe stres emotional, dar niciodata nu mi-a afectat sau modificat menstruatia.

Probabil ca tu ai ciclu menstrual de tip NEREGULAT care vine cand vrea el.

La ginecolog chiar nu ai de ce sa te temi, ca nu te omoara, violeaza sau supune la nimic, fiind doar un simplu control de rutina, specific femeilor si fetelor din interaga lume.
Poti alege sa mergi la un ginecolog femeie, daca iti este teama sau rusine de barbati, dar este vital sa intelegi ca este medic si nu ti seintampla nimic rau la o simpla consultatie gineoclogica.

| AliGab a răspuns:

De test de sarcina ai auzit? Daca iese negativ, nu-i sarcina. Un control pe an la ginecologie trebuie facut pentru linistea ta. Cauta o femeie ginecolog si intreaba-o tot ce ai de intrebat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum am zis și la topicul trecut, caută o femeie ginecolog; intreab-o pe ea tot ce ne întrebi pe noi; e mai ușor dacă tu ca femeie vorbești de astfel de probleme tot cu o femeie.
Și a merge la ginecolog e un lucru normal, plus ca e și de dorit.
Nu are rost să ne dăm cu părerea despre problema ta; că fiecare îți va da un alt răspuns și tu te vei panica și mai mult.

| TraianIImperator a răspuns:

Am un prieten care, înainte să pună prezervativul, a făcut un pic și neprotejat, s-ar putea să devină tătic! Loool! Fetei i-a întârziat și ei, dar prietenul meu mi-a zis că s-ar putea să fie de la stres. Aveți grijă când mai faceți, să faceți în tot timpul actului protejat, iar dacă este ca acum să iasă copil, creșteți-l, să nu faci avort, căci avortul este crimă!

| Lonely02 explică (pentru TraianIImperator):

Am înțeles, dar eu nu am facut absolut protejat, fara nici un incident