| Lonely02 a întrebat:

Cum poate afecta stresul menstruația? Sunt îngrijorată ca de 12 zile nu mi-a mai venit mestra, dupa contacte numai protejate fara nici un incident, multi mi-au zis ca de la stres dar eu nu pot sa inteleg! Tin sa menționez că am 19 ani dar imi teama sa merg și la ginecolog.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns:

De test de sarcina ai auzit? Daca iese negativ, nu-i sarcina. Un control pe an la ginecologie trebuie facut pentru linistea ta. Cauta o femeie ginecolog si intreaba-o tot ce ai de intrebat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum am zis și la topicul trecut, caută o femeie ginecolog; intreab-o pe ea tot ce ne întrebi pe noi; e mai ușor dacă tu ca femeie vorbești de astfel de probleme tot cu o femeie.
Și a merge la ginecolog e un lucru normal, plus ca e și de dorit.
Nu are rost să ne dăm cu părerea despre problema ta; că fiecare îți va da un alt răspuns și tu te vei panica și mai mult.

| TraianIImperator a răspuns:

Am un prieten care, înainte să pună prezervativul, a făcut un pic și neprotejat, s-ar putea să devină tătic! Loool! Fetei i-a întârziat și ei, dar prietenul meu mi-a zis că s-ar putea să fie de la stres. Aveți grijă când mai faceți, să faceți în tot timpul actului protejat, iar dacă este ca acum să iasă copil, creșteți-l, să nu faci avort, căci avortul este crimă!

| Lonely02 explică (pentru TraianIImperator):

Am înțeles, dar eu nu am facut absolut protejat, fara nici un incident