| alepatry a întrebat:

Cum poate cineva sa scape de starea de depresie, o buna prietena trece prin asa ceva, ce ii recomandati, imi spuneti? va multumesc mult de tot, dau fundita...kiss

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sa asculte melodii optimiste. Directia 5 e mereu hrana pentru mine.

| Irina07 a răspuns:

Poate asculta kintekul asta http://www.youtube.com/watch?v=4kfTuNdku3A&translated=1
cel putn pe mine tot timpul ma inveseleste si spune-i prieteni tale sa se distraaga to timppul sa faca ceva sa nu mai aiba timp sa se gindeaska la lucruri triste :P si i-as da un sfat "Traieste clipa" viata trece prea repede :P si ew cared ca nu are rost sa stai in depresie pentru ca nu ajuta la nimk nu?

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Un control la un psiholog

identitate
| identitate a răspuns:

Nu ti se pare absurda intrebarea?! Depinde de ce anume a fost provocata depresia.Nu exista un "tratament" universal valabil!big grin
E ca si cum ai intreba:"Cum scap de dependenta?"
De care? De tigari, de alcool, de droguri, de macare etc. etc...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Să facă mai mult sex!
Doar ce-am citit pe eva.ro un articol prin care se arăta că femeile aflate în depresie şi care fac mult sex, scapă mai repede de starea asta decât cele care-şi plâng de milă şi cam atât.
Spor!

| Dominicc a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva.
la inceput nu prea stiam ce sa fac.
un sfat?

tu ca prietena a ei vorbeste mult cu ea de diferite lucrurri. evita subiectul de la care a suferit despresia.

sa vorbeasca cu multe persoane apropiate, fa-o sa rada, scoateo la suc, disreaz; o