| BiscuitexPapusaaa a întrebat:

Cum poate decurge o noapte de sex salbatic? cum ar arata preludiul perfect? idei va rogkiss dar nu vreau idei de pe net, vreau propriile voastre pareri. cum v-ar placea voua? multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt mine o partida de sex salbatic ar fi sa imi satisfac toate placerile la maxim si sa nu am nici o grija ca ma deranjeaza cineva si locul potrivit ar fi in patul iubitului meu.

9 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sexul salbatic nu se programeaza, ci e spontan, sincer, instinctual, cu un preludiu scurt, energic, dezlantuit. Daca tu vrei sa-ti propui sex salbatic inseamna ca n-o sa ai decat unul energic in cel mai bun caz. Doar nu vrei sa intri pe TPU in timp ce faci sex sa recitesti notitele, nu? Tu vrei ideea de sex salbatic, nu cauti adevarul - ca ala e intre voi, nu descris aici.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Ti-as spune dar n-ai mai mult de 14 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| antonG a răspuns:

La zoo, în cușcă cu leul. Atât de sălbatic n-o făcea nici omul peșterilor.

| Aidan a răspuns:

Du-te pe la Phantom acasa ca el stie.

| Deyu_4766 a răspuns:

AntonG ce stii u ma?laughing deci.te arunci din avionwinking distanta km 150 km de pamnt cu iubithu fara parasutawinking si sa vezi ca e mai salbatic decat cu leul laughing

| EvaZ a răspuns:

Daca nu ai nevoie de sfaturi, inseamna ca tu sti. De ce nu i-ai spus ei direct si ai pus intrebarea aici?

| BiscuitexPapusaaa explică:

Pai in primul rand nu e pentru mine intrebarea, e pentru o prietena. (eu chiar nu am nevoie se sfaturi.) si ba da, am mai mult d 14 ani. am 14 ani jumatetongue.

| Rosu_Arcadie_1976 a răspuns:

Buna ce pot sa sp, poate fi numai intr-un singur motiv:can povestehappy