anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poate fi ranit orgoliul masculin? stiti vreun exemplu? sau situatie, vorbe ce v-au ranit orgoliul masculin? in ce consta acest orgoliu? va multumesc.as vrea mai multe detalii daca se poate:*:* pup

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Il faci sa se indragosteasca de tine, si dupa ii intorci spatele.

20 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

@Ionut-86 cred ca stie din propria experienta laughing
Fara suparareee.

| Linda a răspuns:

De ce vrei sa ranesti orgliul masculin al cuiva? Poate vrei sa atragi atentia lui, ceea ce nu este chiar acelasi lucru...

auran
| auran a răspuns:

Incinge-l bine si apoi trimite-l la dus

daniela
| daniela a răspuns:

Fa-l de ras in public cu o chestie pur masculina...

| ioanaa a răspuns:

Probabil s-ar simti jignit daca dupa o partida ii zici ca nu e chiar asa bun la pat; sau daca nu cedezi avansurilor lui, la fel se simte jignit (nu neparat toti) si atunci se ambitioneaza si mai mult.

| madonica a răspuns:

Noi incercam sa facem un copil si m-am dus la picnic cu inca un cuplu si m-am suparat pe el. Apoi unu din ei m-au intrebat pe cand un copil? iar eu le am spus:Nu munceste suficient de mult " iar el a dres imediat situatia spunandu le "cand o vrea d-zeu" Si bineinteles acasa am avut un scandal in legatura cu vorbele mele la adresa barbatiei lui

| casperboyy a răspuns:

Ne pui sa dam din casa. Nu stiu daca faza ca o ai mica il ranesti prea mult oricum ne laudam ca o avem mare. Asa ca daca vrei sa il ranesti ia`te de cum conduce sau fa`l de ras ca nu se poate orienta in spatiu, sau ca nu poate sa faca cum trebuie o treaba tipic "barbateasca" sa spunem nu stiu sa bata un cui sau ceva. Gasesti ceva la care sa nu se priceapa. Compara`l cu altcineva pe care sti ca are boala. Da pai x facea asta de 10 ori mai bine mai repede. Cam asta ar fi treaba. happy

| bibi_9393 a răspuns:

Fi indiferenta! Nu uita expresia Ignorandu-ma, ma atragi! Draga mea mereu indiferenta doare dar trebuie sa ai rabdare caci unui barbat nu ii este usor sa isi dea seama ca tu esti indiferentalaughinglaughing
Trec printr-o perioada gen asta si chiar mi-a fost greu la inceput dar acum is clar cu Durere, caci asa merita! Fi cat poti de indiferenta!

| Onutzu a răspuns:

Zii ca o are mica rolling on the floor

| Onutzu a răspuns:

@cami Chiar nu am deloc rolling on the floor

| yuly_6695 a răspuns:

Se pare ca doresti sa te razbuni, altfel nu vad de ce ai postat o asemenea intrebare.
Exista o vorba, rau faci, rau gasesti.
Mai gandeste-te.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Afla domnule x ca m-am saturat sa tot mimez orgasmul si tu sa nu te prinzi macar odata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ohooo vrei sa ranesti? mai antai trebuie sa Inveti sa vindeci.fiindca dupa ce ranesti, poate vei dori sa Indrepti ceva si daca nu te pricepi...suferi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-mi zic si eu parereabig grin eu zic k secretul este sa nu pari interesata. Asta ii raneste intotdeauna orgoliul.parerea mea. voi ce ziceti?big grin asht alte pareri.mersi pentru parerile de pana acumwinking mi-au fost intr-adevar d ajutor:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna izabela! eu cred ca indiferenta este solutia, succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fiti cei mai buni prieteni si la un moment dat unul dintre ei sa incalce o promisiune pentru a 8 a oara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aa.nasol

| drpaula a răspuns:

Poi de ce vrei sa fie ranit?

| drpaula a răspuns:

Dar de ce vrei sa fie ranit?

| costiy a răspuns:

Zii ca si un copil poate face dragoste mai bine ca el sau orice dar sa fie in legatura cu sexul ca altfel nu prea ai sanse sa ii ranesti orgoliu