In special in adolescenta apar astfel de confuzii in emotie. Te atrage ceva foarte tare la fiecare, insa nu e vorba de iubire adevarata si nici macar de indragostit. Stii de ce? Pentru ca natura nu ne permite sa ne indragostim de doua persoane simultan asa cum nu avem doua inimi. Am crezut si eu la fel acum multi ani, si cu timpul am inteles: una era o fata draguta cu care eram impreuna, ne spuneam ca ne iubim si ne simteam bine impreuna, iar cealalta mi se parea cea mai atragatoare tipa si mi se parea ca am sanse cu ea. Se stiau, prietena mea stia c-o plac si pe cealalta colega de liceu. Dupa ce m-am consumat cateva luni (recunosc ca imi cam placea asa sa fiu in miezul dramei cum e si cazul tau) am ajuns la concluzia ca nu pot fi cu amandoua decat pe rand. Cineva a grabit filmul si tipa aia a aflat prea repede intentiile si a zis ca ar vrea sa discutam. Am iesit de doua ori cu ea si am decis sa ma despart de cealalta. Eram obsedat deja. A durat doua saptamani dupa care mi-a zis ca nu simte la fel si sa renuntam, eu am plans multa vreme dupa ea apoi. Concluzia? poate aia cu 2 iepuri? mai degraba: dorinta, sansa, atractia se materializeaza in sentiment doar cand incepe sa se implineasca, si mai e o vorba: cand 2 se cearta al 3-lea castiga. Proabil nu va fi nici macar 1 din cele 2 persoane. Cand esti cu adevarat indragostit crede-ma ca stii de cine esti. Cand iubesti pe cineva nu ai face ceva care sa-l raneasca, prin urmare nu ai avea loc pentru a 3-a persoana intre voi.
M-am confruntat cu ceva asemanator. Am ales una dintre persoane in final si mi-am dat seama ca pe cealalta nu o iubeam. Doar o placeam.
Nu ai cum sa iubesti doua persoane. E ca si cum iti imparti inima si sufletul in doua. Imposibil. Sigur pentru una sentimentele sunt mai puternice.
Bafta
Era o intrebare intrebatoare
nu ma confrunt cu aceasta problema
singura persona pe care o iubesc sunt eu insami
Se mai intampla, dar sigur pentru una are sentimente mai puternice. Asta este o prostie pana la dragoste este un drum lung de strabatut nu ca s-a indragostit poate " i-a placut " sai ii place. Faza cum ca nu poate alege raspuns: este egoista aceea persoana vrea pe ambi/ambele, se gandeste doar la el .
Pentru fiecare este o iubire diferita, o atractie diferita. Pe d-o parte iti place ceva la ala/aia si pe alta parte si celalalt/cealalta are ceva ce-ti place. Nu-i iubire, e ceva mai slabut, dar care devine deseori confundat cu iubirea.
Itaa cica nu exista... Heyoo ma' frend, tu nu-ti iubesti parintii in mod egal? asa si cu asta. s-a indragostit de 2 persoane in acelasi timp care e problema voastra?
@Pitic.eu spun.ca chiar daca tu te-ai atasat de ambele persoane. daca vrei sa-ti clarifici treburile acolo la tine in capsor trebuie sa te decizi cu cine vei ramane. Desi tu tii la amn2. ele/ei poate nu simt acelasi lucru.Asa ca vorbesti cu fiecare si vezi daca sentimentul e reciproc. si alegi persoana care simte ce simti si tu pentru ea
In caz ca amandoi/amandoua tin si ele la tine.verifici care te merita! Sper ca am fost de ajutor. Pup; x
Pur și simplu. Simte aceleași sentimente și pentru primul dar și pentru al doilea și neputând să aleagă. Simțind pentru ambele persoane iubire nu se poate decide pe cine să aleagă.
beatriz_1407 întreabă: