Prima data cand m-ar ameninta macar cu bataia, mi-as lua copiii si as pleca definitiv. Nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie ce ganduri si idealuri are. Nici un barbat nu are voie sa dea intr-o femeie si eu langa o asemenea mizerie de om nu as sta nici o clipa. Si nici nu l-as lasa sa se apropie de copiii mei.
Asta e viata grea nu? O stim toti, mai gasesti persoane care spun: lasa ca ai sa gasesti jumatatea vietii tale si o sa fie bine apoi cand dai de una si vezi cum se freaca cu orice tip care prinde la mana regreti amarnic. Lumea s-a rasucit catre rau acum numai probleme sunt in cuplu momente bune nu prea gasesti doar cine isi face iluzii ca totul va fi bine si nu zic ca gandesc negativ dar asa e chiar daca incerci ca totul sa fie bine iti iese pe dos.
O femeie in situatia asta ar trebui sa se desparta de sot, sa-si ia copii si sa plece. Desi e mama nu merita asa ceva.Inainte de mama e FEMEIE!
Dar de ce se duce la altii? Inseamna ca ii place sa umble din pom in pom ca pasarea.
In primul rand un barbat curvar nu ii de treaba si asta nu inseamna ca isi vede de treaba. Daca si-ar vedea de treaba nu ar fi fustangiu si si-ar iubi sotia cu adevarat.Si nu te inteleg la faza asta, cica femeia cum naiba poa'sa isi minta barbatu'si sa umble cu altii? dar el daca e curvar wtf? Cum sa mai poata o femeie batuta si chinuita sa mai faca dragoste cu sotul ei daca se compoarta in asa hal cu ea? Incepi sa jignesti femeile si nu imi place.Adica barbati pot face orice prostie ca e in regula dar o femeie daca greseste ii considerata o zdreanta.Si.bineinteles daca o femeie isi lasa copii si pleaca aia nu ii mama, ii o fiinta fara suflet.Si daca traieste un chin alaturi de sot sa plece cu copii cu tot nu sa suporte toate magariile pentru ca ar vrea ca copii ei sa aiba un tata.Copii pot trai la fel de bine si fara tata daca mama lor munceste din greu, si o mama adevarata ar face orice pentru binele copiilor ei.
Nu cred ca ai dreptate in ceea ce priveste rolul sotiei ea nu trebuia sa fie agresata fizic si sa suporte acea situatie ci trebuie sa il lase la prima lui abatere nu este corect fata de noi sa ne batem persoana iubita sau sa o inselam... ceea ce face ea nu este bine dar inseamna ca la altii gaseste ceea ce ii trebuie (intelegere, afectiune etc.).O zi buna.