Pai iti poti da seama daca te place dupa comportamentul ei.De ex daca te priveste insistent sau cand se prinde ca i-ai surprins privirea intoarce capul si se uita in alta parte, daca se emotioneaza in prezenta ta, daca se inroseste cand te vede si sunt multe altele.
Din experienta mea am aflat ca pentru o fata conteaza mai mult curajul tau decat frumusetea. Eram la un bar ( dar nu un bar din ala plin cu betivi pensionari ) cu niste prieteni si toti aratau mai bine decat mine si a trecut o fata super prin fata, pe urma s-a asezat pe la o masa. Vorbeam cu toti daca are cineva curajul sa mearga si sa vorbeasca cu ea. Nimeni din ei nu a indraznit si toti erau rosu la fata ca le era rusine si mai ales le era frica de respingere. Eu mi-am luat inima in dinti si fie ce o fi, m-am dus la ea, m-am asezat langa ea, pe urma i-am spus cam: "Buna! Eu ma numesc Catalin si scuze indrazneala mea dar pur si simplu trebuia sa ma apropii de tine ca sa-ti vad mai bine ochii tai frumosi". Sincer nici nu stiu de unde am scos vorbele astea, cred ca era din instinct. Pe urma ea a zambit si ne-am cunoscut mai bine pe urma ne-am dat intalnirea foarte frumos si am avut o relatie cui ea si sincer si acum mia sunt cu ea si sper sa nu trebuiasca sa ne despartim. Deci sfatul meu este sa treci peste frica ca vei fi respins si spune-i ce simti pentru ea, adica ai curaj. Bineinteles sa nu ii spui direct cum ar fi "Ma placi?". Mai intai vorbeste cu ea si incet incet o intrebi, dar cu putina discretie nu direct de parca ai fi un politist. Curajul conteaza mai mult decat frumusetea pentru majoritatea fetelor din lumea asta, dar bineinteles cu conditia sa nu ai un curaj din acela de magar sau de un om badaran.
Cred ca TPU player a cam cuprins in povestea lui tot ce era de spus. depinde si ce varsta ai, ce varsta are ea, incearca s-o abordezi cu un subiect de care e interesata, de o lectie, o imbracaminte, o masina, stiu eu, in functie de imprejurarea in care o abordezi, apoi treci subtil cu tact la.alt subiect. bafta! iti tinem pumnii
Prinde-o strans de fund/sani. daca te plezneste inseamna ca nu te place iar daca nu te plezneste, atunci poti sa treci in etapa a doua, intreab-o daca ar iesi cu tine la un film.
Daca zambeste si asculta cand vorbesti cu ea si in plus mai si rade la glumele tale, atunci actioneaza cu incredere ca 70% sa te placa
Ma frate eu zic parerea mea unele fete isi arata sentimentele mai greu... adica se uita la u fara sa-ti dai seama... te place fara sa-ti dai seama... sunt multe frate. eu iti zic sa fii mai atent la ea sau date la alte fete si vezi u daca e geloasa ca trebuie sa se observe. stiu din propria experienta si acu am o relatie de 3 ani
Eu cunosc o fata de vreo 6 ani in ultimii 2 ani am devenit mai apropiati, eu o plac nu stiu daca ea ma place. am incercat chestia aia cu,, datul la altele,, si mi-a dat o replica ceva de genu : du-te la aia acum,, ne-am impacat,, . vorbim f mult pe mess dar intotdeauna eu trebuie sa deschid subiecte noi etc cateva sfaturi va rog?
Ok am si eu o intrebare.Imi place de o fata care se holba intruna la mine si intorcea capul cand o priveam in ochi. Dar a incetat cu toate acestea de cand i-am spus ca o plac.Acum daca vreau sa vorbesc cu ea despre ceva nu ma evita, rade la glumele mele dar trebuie sa deschid eu mereu un subiect nou. Oare inca ma mai place? sau m-a placut vreodata? Dac aveti ceva trimiteti un email la radu_ste4400
Si eu am un caz asemanator. Mie imi place de o fata care nu sunt sigur de ce crede ea despre mine. M-am interesat prin clasa si unii spun ca ma place, altii spun ca nu... nu sunt sigur, dar cred ca cel mai bine e sa o intreb eu. TPU player are dreptate "nu trebuie sa o spui direct" dar nu prea stiu cum sa o fac... Va rog dati-mi sfaturi!