Nu mai bine iei vitamina k? din cate stiu iti trebuie prescriptie si pentru asta dar cred ca nu te da chiar asa peste cap(vorbind dpdv hormonal)
Ti-am lasat un raspuns privind modul prin care se poate intarzia menstruatia cu ajutorul AC insa tot acolo ti-am amintit ca nu este indicata metoda. Cere sfatul unei farmaciste cu privire la folosirea si administrarea Vitaminei K si a Clorocalcinului care utilizate impreuna pot avea efect de intarziere a menstruatiei. Insa cel mai indicat ar fi sa folosesti OB-uri asa cum precizeaza urmatoarea domnisoara : ""Acesta este raspunsul la o intrebare identica cu a ta data de : PuiutZ Posted 04 July 2008 - 21:41 ID membru: 32, 556
Eu te-as sfatui sa porti tampon intern. eu locuiesc la mare si menstruatia nu m-a oprit macar o data sa nu intru in apa sau sa stau pe plaja [ asta de cand am "descoperit OB-uri ]. E faza ca tamponul retine in interior sangele si, chiar daca intra apa... nu iti curge pe langa dupa aia' poate doar putin. mi s-a intamplat si asta. dar repet. foarte foarte putin""