| ioanaccc a întrebat:

Cum pot arata unui baiat ca il iubesc?! Dar, la distanta. Help! Funda

8 răspunsuri:
| TTdsIulia a răspuns:

Cand iubesti, cuvintele vin de la sine, fii sincera, spune-i exact ce simti si nu iti fie frica sa ii recunosti asta. Atunci cand esti cu adevarat indragostit, emotiile din momentul in care vorbesti cu persoana iubita te vor ajuta foarte mult, fii tu si nu iti fie frica sau rusine cu ceea ce esti :* daca iubesti, felicitari. nu ezita sa te ascunzi si in acelasi timp nu ii arata totul :* sper ca te-am ajutat

| neutrino a răspuns:

De la distanta nu-i poti spune decat : Pa! De pupat, te pupi cu cel de langa tine. Si dupa aceea mai vezi tu cum e cu iubirea asta...

| SimilarToRain a răspuns:

Skype + vorbeste mult cu el

| force95 a răspuns:

Poi e cam greu dar nu te arata a fi disperata ok. Poi incarca cum va sa trimeti un biletel sau icearca sa il susti in orce ce face.

funda?

| force95 a răspuns:

Prin mess sau incearca sa ii dai like pe facebook. :]

| Nekko a răspuns:

Bună Ioana! În timpul orelor, dacă sunteți în aceeași clasă, ai putea să îl privești și să-i zâmbești insistent, să te bagi de câteva ori în seamă cu el din diferite motive, cere e tema, întreabă-l ce notă a luat la test, pe scurt comunicați ca prieteni. Dacă deja o faceți, bate apropoul „ pe cine place?". Dacă place, de exemplu, pe cineva și nu e reciproc, susține-l. Dacă dorești sfaturi în alte circumstanțe întreabă. ^^

| ioanaccc explică (pentru Nekko):

El e intr-un oras eu in altul...

| Nekko a răspuns (pentru ioanaccc):

Nu cred că va ieșii ceva. Dragostea e o decizie. Dacă tu crezi că îl iubești și îl vei iubii numai pe el, atunci poți căuta modalități cum să te vezi cu el. Așteaptă, gândeștete și vezi dacă se merită. Dacă nu ai gânduri serioase cu acel tip, îți sugerez să nu te străduiești. Succes! happy